ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Κεφαλλονιά: Γνωστό μοντέλο βρέθηκε κρεμασμένο στους κάβους της θαλαμηγού μεγιστάνα! (φώτο-βίντεο)

Κεφαλλονιά: Γνωστό μοντέλο βρέθηκε κρεμασμένο στους κάβους της θαλαμηγού μεγιστάνα! (φώτο-βίντεο)

H αυτοκτονία πασίγνωστου μοντέλου στην θαλαμηγό που εργαζόταν συγκλόνισε όλη την Κεφαλλονιά και όχι μόνο.

Νεκρή πάνω στο υπερπολυτελές γιοτ που εργαζόταν και βρισκόταν στην Κεφαλονιά, βρέθηκε μια 20χρονη από την Αυστραλία, μοντέλο στο Instagram. Η Sinead McNamara εργαζόταν ως μέλος του πληρώματος στο έξι ορόφων γιοτ, το οποίο εκτιμάται ότι κοστίζει 140 εκατ. δολάρια και το οποίο ανήκει σε Μεξικανό μεγιστάνα.

Ο θάνατός της επιβεβαιώθηκε από τους φίλους της την Κυριακή, ωστόσο η κοπέλα έχασε τη ζωή της λίγες μέρες νωρίτερα.

Το μοιραίο περιστατικό έγινε τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης 29 Αυγούστου. Εκείνο το βράδυ, οι φωνές του πληρώματος του εντυπωσιακού «Mayan Queen IV», γίνονται αντιληπτές από ανυποψίαστους παραθεριστές και κατοίκους του νησιού.

Η Sinead McNamara έχει βρεθεί κρεμασμένη στους κάβους της θαλαμηγού και επικρατεί πανδαιμόνιο. Μεταφέρεται αμέσως στο νοσοκομείο στην Κεφαλονιά και το επόμενο πρωί σε ιδιωτική κλινική των Αθηνών σε κωματώδη κατάσταση. Λίγες ώρες μετά, φεύγει από τη ζωή και βυθίζει τους δικούς της ανθρώπους στο πένθος.

Οι αρχές διεξάγουν προανάκριση για το συμβάν παίρνοντας καταθέσεις από όλο το πλήρωμα του σκάφους αλλά και εξετάζοντας εξονυχιστικά το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης που είχε η θαλαμηγός. Οι λεπτομέρειες για την υπόθεση βγαίνουν με το σταγονόμετρο, ωστόσο τα σενάρια δίνουν και παίρνουν γύρω από τον θάνατο της νεαρής κοπέλας, που τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ως αυτοκτονία.

Το μοντέλο που αυτοκτόνησε στην θαλαμηγό

Πριν την Κεφαλονιά η θαλαμηγός «Mayan Queen IV» του Μεξικανού δισεκατομμυριούχου Alberto Baillères, βρέθηκε στην Σούδα. Η θαλαμηγός εθεάθη τις προηγούμενες ημέρες στον Άγιο Νικόλαο και στη συνέχεια σύμφωνα με πληροφορίες κατέπλευσε δυτικά για να απολαύσουν όσοι έχουν επιβιβαστεί στο μοναδικό σκάφος, τις ομορφιές της Κρήτης.

Το εντυπωσιακό σούπερ-γιοτ έχει μήκος 93 μέτρων, φιλοξενεί 16 άτομα σε 8 καμπίνες και διαθέτει 24 άτομα πλήρωμα. Ο ιδιοκτήτης της είναι ο 87χρονος μεγιστάνας, Alberto Bailleres είναι από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον πλανήτη. Πρόκειται για τον πλουσιότερο Μεξικανό με περιουσία που τον Ιανουάριο του 2018 αποτιμάται στα 12 δισεκατομμύρια.

O Alberto Bailleres είναι ιδιοκτήτης του ομίλου Gupo Bal, στον οποίο ανήκουν δεκάδες επιχειρήσεις, μεταξύ των οποίων και η δεύτερη μεγαλύτερη εταιρεία εξόρυξης μετάλλων, ενώ είναι ο μεγαλύτερος παραγωγός σιδήρου στον κόσμο. Θεωρείται ο «βασιλιάς» του ασημιού!

Η Mayan Queen κατασκευάστηκε το 2008 και φέρει σημαία από τα νησιά Κέιμαν. Το μήκος της είναι 94 μ., μπορεί να φιλοξενήσει έως και 16 άτομα -με 24 άτομα πλήρωμα-, ενώ διαθέτει 8 καμπίνες και 5 καταστρώματα, πισίνα, γυμναστήριο, τζακούζι κ.α.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.