Ανεπανάληπτη τραγωδία: 9χρονος έχασε την ζωή του σε θαλάσσιο πάρκο στην Λέσβο

Ανεπανάληπτη τραγωδία: 9χρονος έχασε την ζωή του σε θαλάσσιο πάρκο στην Λέσβο

Τραγωδία χτύπησε τη Λέσβο, καθώς ένας 9χρονος από την Αγιασο, έχασε τραγικά τη ζωή του από πνιγμό, στην παραλία όπου είχε πάει να κολυμπήσει.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο πατέρας του μικρού, με καταγωγή από την Αλβανία έτρωγε σε σουβλατζιδικο στην παραλία των Βαρτερών. Δίπλα από το μαγαζί βρισκεται ένα άλλο εστιατόριο που έχει φουσκωτά παιχνίδια στη θάλασσα.

Το παιδί πήγε στις 4 να κολυμπήσει, πιθανώς φαγωμένο. Ο πατέρας του δεν το αντιλήφθηκε και μερικά παιδιάκια που έπαιζαν δίπλα του είδαν το άτυχο παιδί όταν πια ήταν πολύ αργά. Το βρήκαν μπλεγμένο στα σκοινιά που κρατάνε τα φουσκωτα στην παραλία.

Αμέσως φώναξαν το ναυαγοσώστη του δήμου, ο οποίος και το έβγαλε για να του παράσχει τις πρώτες βοήθειες αλλά ήταν αργά.

Όπως αναφέρουν οι κάτοικοι της περιοχής, η ταβέρνα που έχει τα φουσκωτά παιχνίδια συνήθως έχει δικό της ναυαγοσώστη αλλά δεν ξέρει κανείς αν βρισκόταν στη θέση του και που βρισκόταν.

Το άτυχο παιδάκι μεταφέρθηκε στο Βοστάνειο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Η εν λόγω ταβέρνα έμεινε κλειστή χθες όλη μέρα και σήμερα. Περιπολικά ήταν απ’ έξω χθες και οι αστυνομικοί έπαιρναν καταθέσεις.

Η ανακοίνωση του λιμενικού:

«Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, απογευματινές ώρες χθες, από τη θαλάσσια περιοχή Βατερών Λέσβου, και συγκεκριμένα από εγκατάσταση θαλάσσιας παιδικής χαράς αλλοδαπό αγόρι, ηλικίας 9 ετών.

Ο ανωτέρω ανήλικος αφού εντοπίστηκε από ιδιώτη λουόμενο στην εν λόγω θαλάσσια περιοχή, να έχει χάσει τις αισθήσεις του, μεταφέρθηκε εν συνεχεία στην ξηρά όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Κατόπιν διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ αρχικά στο Κέντρο Υγείας Πολιχνίτου και στη συνέχεια στο “ΒΟΣΤΑΝΕΙΟ” Γενικό Νοσοκομείο Μυτιλήνης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από το Λιμενικό Σταθμό Πλωμαρίου που διενεργεί την προανάκριση, αναζητείται στο πλαίσιο του αυτοφώρου ο 29χρονος υπεύθυνος – ναυαγοσώστης της εν λόγω θαλάσσιας παιδικής χαράς».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.