ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Σάμος: Σπείρα αλλοδαπών λήστεψε τέσσερις μετανάστες

Σάμος: Σπείρα αλλοδαπών λήστεψε τέσσερις μετανάστες

Κανονική ενέδρα έστησε μια σπείρα έξι νεαρών αλλοδαπών σε τέσσερις μετανάστες σε μια περιοχή της Σάμου, όπου τους ακινητοποίησαν με την απειλή μαχαιριών και τους άρπαξαν κυριολεκτικά ό,τι είχαν και δεν είχαν στις τσέπες τους.

Οι δράστες, που είναι ηλικίας 18 ως 26 χρόνων, άρπαξαν από τους μετανάστες ηλικίας 19, 20, 24 και 38 χρόνων τρία κινητά και τα χρηματικά ποσά των 700 δολαρίων, των 10 ευρώ και 155 τουρκικών λιρών και έσπευσαν να εξαφανιστούν. Όμως, τα θύματα ενημέρωσαν άμεσα αστυνομικούς της Ασφαλείας που ξεκίνησαν αναζητήσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Λίγες ώρες αργότερα, οι έξι αλλοδαποί συνελήφθησαν και στην κατοχή τους βρέθηκε ένα μέρος από τα κλοπιμαία, που αποδόθηκαν στα θύματα. Οι δράστες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σάμου και κατηγορούνται για ληστεία, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται για να διαπιστωθεί αν εμπλέκονται και σε άλλες επιθέσεις με θύματα μετανάστες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.