Έγκλημα στην Κηφισιά: Σπαραγμός από τη μάνα της 33χρονης – Bρέθηκαν 10 κάλυκες

Έγκλημα στην Κηφισιά: Σπαραγμός από τη μάνα της 33χρονης – Bρέθηκαν 10 κάλυκες

Οι φωνές και ο σπαραγμός της μάνας της 33χρονης γυναίκας που έπεσε νεκρή από τα πυρά αγνώστων στο γκαράζ του συγκροτήματος κατοικιών κάνουν και τον πιο ψύχραιμο να λυγίσει, στην οδό Δαγκλή, στην Κηφισιά.

«Το έφαγαν το παιδί μου… Το παιδί μου», ουρλιάζει η γυναίκα που αντίκρυσε το μεσημέρι της Τετάρτης την κόρη της νεκρή, μέσα στο αυτοκίνητό της. Οι άγνωστοι δράστες φέρονται να είχαν στήσει καρτέρι στην άτυχη 33χρονη και αυτή τη φορά πέτυχαν το στόχο τους, που ήταν να κόψουν το νήμα της ζωής της. Είχε προηγηθεί απόπειρα δολοφονίας εναντίον της τον Σεπτέμβριο του 2011. Τότε, η 33χρονη που ήταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, οδηγούσε ένα αυτοκίνητο smart .

Οι δράστες πυροβόλησαν, χωρίς να επιτύχουν το στόχο τους.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, η γυναίκα έχει δολοφονηθεί πιθανότατα με καλάσνικοφ, ενώ στον τόπο του εγκλήματος έχουν εντοπισθεί περισσότεροι από δέκα κάλυκες.

Στη γειτονιά της γυναίκας που δολοφονήθηκε επικρατεί σοκ: Εξω από το συγκρότημα κατοικιών συγκεντρώθηκαν γείτονες μη μπορώντας να πιστέψουν ότι στην ήσυχη γειτονιάς του δολοφονήθηκε ένας άνθρωπος.

Η 33χρονη ζούσε με την επτάχρονη κόρη της στο συγκρότημα κατοικιών της οδού Δαγκλή περίπου ένα χρόνο. Σύμφωνα με μαρτυρίες, οι γείτονες των οποίων το σπίτι είναι μετοτοιχία με εκείνο του θύματος άκουσαν περίπου στη μία τα ξημερώματα πυροβολισμούς, αλλά εκείνη την ώρα δεν μπορούσαν να συνειδητοποιήσουν περί τίνος επρόκειτο, ενώ νόμισαν ότι οι ήχοι είχαν ακουστεί από ένα στενό. Τους πυροβολισμούς, όμως, άκουσαν κι άλλοι περίοικοι στην ήσυχη γειτονιά της Κηφισιάς, οι οποίοι όμως, από φόβο προτίμησαν να μην αντιδράσουν. «Κάναμε τους κοιμισμένους, όπως συμβούλευε ο κ.Τόσκας», είπε χαρακτηριστικά μια γειτόνισσα. Μάλιστα, ούτε το πρωί που πήγαν στο γκαράζ είδαν την την 33χρονη, που ήταν νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Καθώς περνά η ώρα έρχονται στο φως πληροφορίες που αφορούν το ποινικό παρελθόν του θύματος, αφού το όνομα της 33χρονης είχε εμπλακεί σε υποθέσεις της νύχτας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.