ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Βρέθηκε το Ι.Χ. των δραστών της μεγάλης κλοπής στον Αλμυρό

Βρέθηκε το Ι.Χ. των δραστών της μεγάλης κλοπής στον Αλμυρό

«Φύλλο και φτερό» κάνουν οι ειδικοί της Εγκληματολογικής υπηρεσίας το μαύρο Ι.Χ. αυτοκίνητο μάρκας Opel της ομάδας των πέντε διαρρηκτών που χτύπησαν τα ξημερώματα της Δευτέρας ένα κοσμηματοπωλείο στο κέντρο του Αλμυρού Μαγνησίας και διέφυγαν με κοσμήματα και ρολόγια που η αξία τους υπολογίζεται στα 800.000 ευρώ.

Το αυτοκίνητο, που είχε κλαπεί από περιοχή της Αττικής και έφερε επίσης κλεμμένες πινακίδες, εντοπίστηκε εγκαταλελειμμένο στην περιοχή Κρόκιο του Αλμυρού, όπου οι δράστες φαίνεται πως είχαν αφήσει άλλο αυτοκίνητο με το οποίο εξαφανίστηκαν. Την ίδια ώρα, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Βόλου εξετάζουν καρέ- καρέ τα πλάνα που κατέγραψαν οι κάμερες τριών επιχειρήσεων δίπλα στο κοσμηματοπωλείο και αξιολογούν τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει.

Η διάρρηξη- αστραπή είχε γίνει στις 3.30 τα ξημερώματα της Δευτέρας, όταν οι κακοποιοί γκρέμισαν με βαριοπούλα την τζαμαρία της εισόδου και άδειασαν τις βιτρίνες, τις προθήκες, τα συρτάρια, ακόμη και το χρηματοκιβώτιο του κοσμηματοπωλείου που είχε πάνω το κλειδί!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο διάστημα της παραμονής τους στο κατάστημα, δεν έδωσαν την παραμικρή σημασία στον ιδιοκτήτη και τους εργαζόμενους ενός γειτονικού αρτοποιείου που τους παρακολουθούσαν εμβρόντητοι και τράπηκαν ψύχραιμοι σε φυγή με το κλεμμένο αυτοκίνητο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.