ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Κινέζα προσπάθησε να περάσει απο το τελωνείο βαλίτσα με 10 κιλά κοκαιϊνη (φώτο)

Κινέζα προσπάθησε να περάσει απο το τελωνείο βαλίτσα με 10 κιλά κοκαιϊνη (φώτο)

Η βαλίτσα είχε μέσα 10 κιλά ναρκωτικά…

«Λαβράκι» έβγαλαν οι παρατηρητικοί υπάλληλοι του τελωνείου στο αεροδρόμιο της Σανγκάης όταν εντόπισαν μια βαλίτσα που είχε κατασκευαστεί από… κοκαΐνη.

Όπως αποδείχθηκε για την κατασκευή της βαλίτσας είχαν χρησιμοποιηθεί 10 κιλά από το συγκεκριμένο ναρκωτικό.

Αυτό που κίνησε το ενδιαφέρον των τελωνειακών ήταν αφενός ότι η γυναίκα που μετέφερε τη βαλίτσα μόλις είχε φτάσει από χώρα της Λατινικής Αμερικής και αφετέρου ότι η βαλίτσα αφού την άδειασαν ήταν βαρύτερη του κανονικού ενώ είχε και πιο σκούρο χρώμα καθώς περνούσε από το μηχάνημα των ακτίνων Χ.

Το γρήγορο τεστ έδειξε ότι η βαλιτσα είχε κατασκευαστεί από κοκαΐνη.

Πρόκειται για το μοναδικό τέτοιο περιστατικό που έχει καταγραφεί στην Κίνα καθώς μέχρι και τον Φεβρουάριο, οπότε και σημειώθηκε, οι τελωνειακοί δεν είχαν συναντήσει ποτέ μια τέτοια μεθοδολογία.

Σημειώνεται ότι βάσει της κινεζικής νομοθεσίας όποιος καταδικαστεί για μεταφορά μεγαλύτερης ποσότητας των 50 γραμμαρίων αντιμετωπίζει κίνδυνο ακόμα και θανατικής ποινής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.