ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Οι γυμνόστηθες Femen… γιορτάζουν την Black Friday (βίντεο)

Οι γυμνόστηθες Femen… γιορτάζουν την Black Friday (βίντεο)

Μπήκαν τόπλες σε εμπορικό κέντρο στο Κίεβο, πέταξαν κάτω ό,τι γλυκό έβρισκαν μπροστά τους και κατόπιν αποχώρησαν συνοδεία του υπεύθυνου ασφαλείας.

Ο λόγος για μέλη του φεμινιστικού κινήματος Femen, που βρήκαν την ευκαιρία λόγω Black Friday να πραγματοποιήσουν διαμαρτυρία κατά του προέδρου της Ουκρανίας, Πέτρο Ποροσένκο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι Femen είχαν γράψει στο σώμα τους “Black Friday” και στην πλάτη τους “Sale Roshen”, ιδιοκτησίας Ποροσένκο και από τις μεγαλύτερες στον κόσμο στην κατασκευή προϊόντων ζαχαροπλαστικής. Αν και ο πρόεδρος είχε υποσχεθεί όταν εξελέγη ότι θα την πουλήσει, υποστηρίζει ότι κάτι τέτοιο είναι ανέφικτο επειδή δεν μπορεί να βρει αγοραστές.
Το σκηνικό των Femen κράτησε για περίπου πέντε λεπτά, μέχρι που οι υπεύθυνοι ασφαλείας τις
απομάκρυναν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.