ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

ΣΟΚ – Ρωσίδα μητέρα προσπάθησε να πουλήσει την παρθενιά της 13χρονης κόρης της (βίντεο)

ΣΟΚ – Ρωσίδα μητέρα προσπάθησε να πουλήσει την παρθενιά της 13χρονης κόρης της (βίντεο)

Οι Αρχές της Μόσχας προχώρησαν στη σύλληψη της κτηματομεσίτριας Ιρίνα Γκλάντκιχ, η οποία μαζί με μια 25χρονη φίλη της επιχείρησε να πουλήσει την παρθενία της κόρης της έναντι 1,5 εκατομμυρίων ρουβλιών.

Σε βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα το ρωσικού υπουργείο Εσωτερικών η Γκλάντκιχ παραδέχθηκε στη διάρκεια της ανάκρισης ότι συνόδευσε την ανήλικη κόρη της από το Τσελιαμπίνσκ (στα Ουράλια όρη) στη Μόσχα. «Ήρθαμε στη Μόσχα για να γνωρίσουμε έναν πλούσιο άνδρα, ώστε να μας προσφέρει οικονομική βοήθεια για σεξουαλικές υπηρεσίες από την κόρη μου», λέει. Ενώ η φίλη της ομολογεί ότι ο στόχος ήταν «να πουλήσουν το δικαίωμα της πρώτης νύχτας» με το κορίτσι.

Η Γκλάντκιχ, που έχει κι άλλο ένα παιδί, έναν μικρό γιο κι η φίλη της οδηγήθηκαν στο κρατητήριο, ενώ το κορίτσι μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο και στη συνέχεια ανέλαβαν τη φροντίδα της οι υπηρεσίες Πρόνοιας.

Πηγές της ρωσικής αστυνομίας λένε ότι η Γκλάντκιχ και η φίλη της «βγάζουν τα προς το ζην πουλώντας τα κορμιά τους».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.