ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Φλόριντα: Tην ώρα της εκτέλεσης θανατοποινίτης φώναξε «δολοφόνοι»!

Φλόριντα: Tην ώρα της εκτέλεσης θανατοποινίτης φώναξε «δολοφόνοι»!

Ο θανατική ποινή του Έρικ Σκοτ Μπραντς εκτελέστηκε στις 19:05 (τοπική ώρα) την Πέμπτη. Σχεδόν 25 χρόνια πέρασαν από το φρικιαστικό και απάνθρωπο έγκλημά του. Παρόλα αυτά, μέχρι και την τελευταία στιγμή δεν παρουσίασε μεταμέλεια, δεν λύγισε και δεν απολογήθηκε. Μάλιστα, ακριβώς τη στιγμή της εκτέλεσης ούρλιαξε «δολοφόνοι» και άφησε την τελευταία του πνοή.

Το 1993 βίασε και σκότωσε τη μαθήτρια Σούζαν Μόρις. Το άψυχο κορμί της 21χρονης, είχε εντοπιστεί γυμνό, σε έναν πρόχειρο τάφο, δίπλα σε ένα φυσικό μονοπάτι. «Τη χτύπησε βάναυσα, τη βασάνισε, τη βίασε και ακολούθως τη στραγγάλισε. Είχε παντού χτυπήματα και τα μάτια της ήταν κλειστά και πρησμένα από την πίεση που δέχτηκε», δήλωσε ο δικαστής που έκρινε την υπόθεση του αμετανόητου βιαστή και δολοφόνου.

Το δικαστήριο τον καταδίκασε επίσης για σεξουαλική επίθεση σε ένα 14χρονο κορίτσι στην Ιντιάνα και για μία ακόμη σεξουαλική υπόθεση στη Φλόριντα, την οποία είχε διαπράξει 10 ημέρες πριν το βιασμό και την άγρια δολοφονία της 21χρονης Σούζαν Μόρις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο δράστης, σε ηλικία 23 ετών, προκάλεσε ανείπωτο πόνο στους συγγενείς των δύο κοριτσιών που επιτέθηκε και ιδιαίτερα στους ανθρώπους της 21χρονης Σούζαν. Ο Έρικ Σκοτ Μπραντς εκτελέστηκε 25 χρόνια μετά, σε ηλικία 48 ετών, αφού παρέμεινε έγκλειστος όλα αυτά τα χρόνια σε φυλακή υψίστης ασφαλείας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.