ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ακόμα ένα ατύχημα για τη Χ. Κλίντον που γλίστρησε στη μπανιέρα ξενοδοχείου

Ακόμα ένα ατύχημα για τη Χ. Κλίντον που γλίστρησε στη μπανιέρα ξενοδοχείου

Στην Ινδία για ταξίδι βρίσκεται η Χίλαρι Κλίντον, η οποία είχε ακόμα ένα ατύχημα. Η πρώην υπουργός Εξωτερικών και υποψήφια για την προεδρία των ΗΠΑ, χτύπησε στο δεξί της χέρι, όταν γλίστρησε στη μπανιέρα του παλατιού που έμενε στο Jodhpur της Ινδίας.

Οι γιατροί κλήθηκαν στο ξενοδοχείο όπου διέμενε και διαπίστωσαν ότι η 70χρονη είχε πάθει διάστρεμμα, συμβουλεύοντάς την να ξεκουραστεί με αποτέλεσμα την να ακυρώσει τα σχέδιά της για εκείνο το απόγευμα.

Αλλά ο πόνος επιδεινώθηκε και το πρωί της Τετάρτης αποφάσισε να επισκεφθεί το νοσοκομείο. Οι γιατροί της έκαναν ακτινογραφία και διαπίστωσαν ένα ελαφρύ κάταγμα, όπως αναφέρουν οι Times of India. Της τύλιξαν το χέρι με έναν επίδεσμο και τη συμβούλευσαν να ξεκουραστεί και να πάει να το ξαναδεί σε τρεις μέρες.

Την Πέμπτη, η Χίλαρι Κλίντον κάλυψε το χέρι της με μια μπλε πασμίνα καθώς περιόδευε σε μνημεία της πόλης Jaipur. Να σημειωθεί ότι αυτό είναι το δεύτερο ατύχημα της Χίλαρι κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της στην Ινδία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κατά την επίσκεψή της στην αρχαία πόλη Μαντού, η πρώην Πρώτη Κυρία βιντεοσκοπήθηκε την ώρα που έπεφτε από τις σκάλες κατά την έξοδό της από το Τζαχάζ Μαχάλ της Ινδίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.