ΗΠΑ: Πρώην «κουνελάκι» του Playboy κατηγορεί τον Ντ. Τραμπ ότι έκαναν έρωτα μπροστά στην φίλη της

ΗΠΑ: Πρώην «κουνελάκι» του Playboy κατηγορεί τον Ντ. Τραμπ ότι έκαναν έρωτα μπροστά στην φίλη της

Συνεχίζονται οι ανεπαίσχυντες επιθέσεις κατά της αξιοπιστίας του Ντόναλντ Τραμπ για την σεξουαλική του ζωή.

Ένα πρώην «κουνελάκι» του Playboy, υποστηρίζει ότι έκανε σεξ μαζί του μπροστά σε φίλη της, κι ενώ η αρραβωνιαστικιά του, Μάρλα Μέιπλς, ήταν εκείνη την εποχή έγκυος!

Η 49χρονη σήμερα Μπάρμπαρα Μουρ υποστηρίζει ότι είχε δεσμό με τον νυν πρόεδρο των ΗΠΑ που κράτησε έξι μήνες από τη στιγμή που πρωτογνωρίστηκαν τον Μάρτιο του 1993, λίγους μήνες αφότου εκείνη έγινε “Playmate” του Playboy τον Δεκέμβριο του 1992.

«Ήταν μια παθιασμένη σχέση, κι εκείνος ήταν υπέροχος εραστής και τζέντλεμαν. Εκείνη την περίοδο δεν ήξερα ότι ήταν με κάποια άλλη, πόσω μάλλον ότι ήταν αρραβωνιασμένος με την Μάρλα Μέιπλς. Πρόσφατα έμαθα ότι εκείνη ήταν έγκυος εκείνη την περίοδο. Αυτό με σόκαρε, αλλά δεν κρατάω κακία στον Ντόναλντ, ήταν υπέροχος εραστής και πιστεύω ότι είναι υπέροχος πρόεδρος», δήλωσε η Μουρ στη βρετανική εφημερίδα Daily Mail.

Είπε ακόμη ότι γνώρισε τον Τραμπ σε ξενοδοχείο του στο Ατλάντικ Σίτι του Νιου Τζέρσι, όπου εκείνη είχε προσληφθεί για μια επίδειξη μόδας. Από την πρώτη στιγμή, λέει, υπήρξε χημεία μεταξύ τους καθώς την έκανε να νιώθει πολύ ιδιαίτερη και εκδήλωσε το πάθος του γι’ αυτήν. Σύντομα την κάλεσε και στο θέρετρό του, το Μαρ-α-Λάγκο στη Φλόριντα, όπου έμεινε πέντε βράδια, ενώ το ίδιο καλοκαίρι την κάλεσε και στον Πύργο του στη Νέα Υόρκη, όπου πήγε μαζί με μια φίλη της, αλλά δεν δίστασαν να αρχίσουν μπροστά της τις διαχύσεις. «Ήταν σαν μην ήταν παρούσα», είπε η Μουρ.

Η σχέση τους έληξε κάπου γύρω στο Σεπτέμβριο του 1993, όταν ξεθύμανε το πάθος τους. Τον επόμενο μήνα η Μέιπλς έφερε στον κόσμο την κόρη του Τραμπ, Τίφανι και παντρεύτηκαν τον Δεκέμβριο του ίδιου χρόνου.

Η Μουρ δεν είναι η πρώτη γυναίκα που λέει ότι είχε σεξουαλικές επαφές με τον Τραμπ. Αρκετές ακόμη έχουν πει ότι κοιμήθηκαν μαζί του, μεταξύ των οποίων η πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς και η πρώην playmate του Playboy Κάρεν Μακ Ντούγκαλ, που λένε ότι τσαλάκωσαν τα ερωτικά του σεντόνια τα πρώτα χρόνια του γάμου του με τη Μελάνια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.