Αυσταλία: 12χρονος έκλεψε την πιστωτική κάρτα της μάνας του και ταξίδεψε μέχρι την Ινδονησία

Αυσταλία: 12χρονος έκλεψε την πιστωτική κάρτα της μάνας του και ταξίδεψε μέχρι την Ινδονησία

Ο 12χρονος Drew… έπειτα από έναν καυγά που είχε με τους γονείς του έκλεψε την πιστωτική κάρτα της μαμάς του και αγόρασε ένα φθηνό εισιτήριο για Ινδονησία.

Σύμφωνα με τη μητέρα του μικρού, το «όχι» είναι μία απαγορευμένη λέξη γι’ αυτόν και αυτό, όπως, φαίνεται το απέδειξε και μάλιστα με το παραπάνω.«Σοκαρισμένοι, εκνευρισμένοι, δεν υπάρχει κανένα συναίσθημα για να εξηγήσουμε πώς αισθανόμασταν όταν καταλάβαμε ότι είχε φύγει για το εξωτερικό», δήλωσε η μητέρα του ατίθασου 12χρονου, στο A Current Affair.

Ο Drew, προκειμένου να κάνει το δικό του… προχώρησε σε εκτενή έρευνα για το ποια αεροπορική εταιρεία θα του επέτρεπε να ταξιδέψει μόνος τους, χωρίς γραπτή και υπογεγραμμένη επιστολή από τους γονείς του.Ο 12χρονος ανέφερε ότι δεν σοκαρίστηκε κανείς στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Περθ, επειδή ταξίδευε μόνος του. «Ζήτησαν απλώς την ταυτότητα και το διαβατήριό μου για να αποδείξω ότι είμαι πάνω από 12 χρονών και ότι είμαι στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση», είπε.

Καθώς προσγειώθηκε στην ξένη χώρα, ο Drew πήρε ένα ποδήλατο και έφτασε στο ξενοδοχείο που είχε κλείσει νωρίτερα.Ο 12χρονος πέρασε… σαν προύχοντας, τις επόμενες τέσσερις ημέρες, στην τετράστερη αίθουσα του ξενοδοχείου All Seasons Hotel… και φυσικά με όλα τα έξοδα πληρωμένα!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.