ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

ΗΠΑ: Γυμνός άνδρας κρατώντας καραμπίνα σκότωσε τρεις ανθρώπους σε εστιατόριο στο Τενεσί

ΗΠΑ: Γυμνός άνδρας κρατώντας καραμπίνα σκότωσε τρεις ανθρώπους σε εστιατόριο στο Τενεσί

Αναζητείται απο τια αρχές ο δράστης αφησε πίσω του και τέσσερις οι τραυματίες και τρεις νεκρούς.

Μακελειό με τρεις νεκρούς και τέσσερις τραυματίες – ο ένας σε κρίσιμη κατάσταση – σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στο Νάσβιλ του Τενεσί όταν ένας γυμνός άνδρας που φορούσε μόνο ένα πράσινο μπουφάν άνοιξε πυρ σε εστιατόριο.

Το φονικό συνέβη λίγο μετά τις 3:30 τα ξημερώματα (ώρα ΗΠΑ). Ο ένοπλος σύμφωνα με πληροφορίες είχε μια καραμπίνα τύπου AR-15 και άνοιξε πυρ αδιακρίτως.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τον γυμνό πιστολέρο σταμάτησε ένας πελάτης του εστιατορίου που κατάφερε μετά από πάλη να του πάρει την καραμπίνα.Στη συνέχεια ο ένοπλος έφυγε πεζή αφού πρώτα άφησε πίσω του το μπουφάν.Ο άγνωστος άνδρας αναζητείται με τις αρχές να προειδοποιούν τους πολίτες ότι θεωρείται ένοπλος και εξαιρετικά επικίνδυνος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.