ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

ΗΠΑ: Πρόστιμο 500 δολαρίων σε γυναίκα, επειδή ξέχασε να δηλώσει ένα μήλο!

ΗΠΑ: Πρόστιμο 500 δολαρίων σε γυναίκα, επειδή ξέχασε να δηλώσει ένα μήλο!

Το πρόστιμο των 500 δολαρίων επέβαλε η τελωνειακή υπηρεσία των Ηνωμένων Πολιτειών στην Κρίσταλ Τάντλοκ, επειδή βρέθηκε στην τσάντα της ένα μήλο, φτάνοντας στο αεροδρόμιο. Στη γυναίκα, που ταξίδευε από το Παρίσι για ΗΠΑ, προσφέρθηκε από την αεροσυνοδό ένα μήλο στη διάρκεια της πτήσης, το οποίο όμως δεν έφαγε, κρατώντας το για την επόμενη πτήση της προς το Ντένβερ.

Ομως, οι τελωνειακοί βρήκαν το μήλο κατά τη διάρκεια της έρευνας στο αεροδρόμιο στη Μινεάπολις, τον πρώτο σταθμό του ταξιδιού της. Το φρούτο βρισκόταν ακόμη στην πλαστική σακούλα, όπως της το είχαν δώσει οι αεροσυνοδοί της Delta Airlines. Οταν βρήκαν το μήλο της, η Τάντλοκ ρώτησε τους υπαλλήλους της τελωνειακής υπηρεσίας αν μπορούσε να το πετάξει ή να το φάει. Αντί για αυτό, την ενημέρωσαν ότι θα πρέπει να πληρώσει πρόστιμο 500 δολαρίων, επειδή δεν το δήλωσε.

Πάντως εκείνη δεν είναι διατεθειμένη να το αφήσει να περάσει έτσι και δήλωσε ότι θέλει να πάει την υπόθεση στο δικαστήριο. «Είναι πραγματικά ατυχές να συμπεριφέρονται σε κάποιον σαν να είναι εγκληματίας, για ένα φρούτο», σχολίασε, σύμφωνα με το BBC.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.