ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

«Ουρανοκατέβατος» σκύλος τραυμάτισε περαστική σε δρόμο της Κίνας (βιντεο)

«Ουρανοκατέβατος» σκύλος τραυμάτισε περαστική σε δρόμο της Κίνας (βιντεο)

Μέχρι στιγμής γνωρίζαμε (κυρίως) μέσω του κόμικ Αστερίξ κι Οβελίξ ότι ο χειρότερος φόβος των Γαλατών ήταν μήπως τους πέσει ο ουρανός στο κεφάλι…

Σε μια άλλη γωνιά της Γης, όμως, οι κάτοικοι έχουν άλλα προβλήματα… Τους «ουρανοκατέβατους» σκύλους!

Ο λόγος για την μακρινή Κίνα, όπου το γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο που δείχνει τη σοκαριστική στιγμή του τραυματισμού μίας νεαρής κοπέλας, από έναν σκύλο που προσγειώθηκε στο κεφάλι της.

Πιο συγκεκριμένα, στην πόλη Γουαντσού της Κίνας, η κάμερα ασφάλειας κατέγραψε την πτώση ενός σκύλου από πολυώροφη πολυκατοικία, πάνω στο κεφάλι μίας άτυχης περαστικής, ενώ δυο βήματα πιο μπροστά βρισκόταν μια μητέρα με το ανήλικο παιδί της.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=25&v=r909YdCZpyM

Η νεαρή κοπέλα σωριάστηκε στο έδαφος αφού το τεράποδο την χτύπησε αρκετά σοβαρά στο κεφάλι και τον αυχένα, ενώ διακομίστηκε σε νοσοκομείο της περιοχής, όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Σημειωτέον, το ιπτάμενο σκυλί που σώθηκε από βέβαιο θάνατο, δεν έπαθε το παραμικρό, ενώ άγνωστες παραμένουν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες βρέθηκε στο κενό.

Τέλος, οι αστυνομικές αρχές της πόλης διεξάγουν έρευνες για να διαπιστώσουν τα αίτια της παρολίγο τραγωδίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

gazzetta

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.