ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

16χρονη έβαλε τέλος στην ζωή της πέφτοντας στις γραμμές του τρένου – Το σημείωμα της, έστειλε φυλακή τον πατριό

16χρονη έβαλε τέλος στην ζωή της πέφτοντας στις γραμμές του τρένου – Το σημείωμα της, έστειλε φυλακή τον πατριό

Σε 9 χρόνια φυλακή καταδικάστηκε ο Brett Connell μετά το ανατριχιαστικό σημείωμα που άφησε η 16χρονη θετή του κόρη πριν πέσει μπροστά στο τρένο και βάλει τέλος στη ζωή της.

Η Georgia Walsh ήταν μόλις 16 ετών όταν έβαλε τέλος στη ζωή της στον σταθμό Dunton Green τον περασμένο Μάρτιο.Μόλις τέσσερις εβδομάδες νωρίτερα είχε μιλήσει στις αρχές για τη σεξουαλική κακοποίηση που είχε υποστεί στα χέρια του 36χρονου Brett Connell.

«Να σαπίσεις στην κόλαση»

Άφησε ένα σημείωμα αυτοκτονίας με την ελπίδα ο θετός της πατέρας να «σαπίσει στην κόλαση».

Στη διάρκεια της δίκης στο Κεντ προβλήθηκε στην αίθουσα βιντεοσκοπημένη κατάθεση της 16χρονης για τα όσα της είχε κάνει ο πατριός της.

Είχε μιλήσει για το πώς ο Νοτιοαφρικανός θετός πατέρας της την κακοποιούσε ενώ την έβαζε στο κρεβάτι σε ηλικία 13-14 ετών.

Είπε στην αστυνομία ότι ένιωθε χαμένη και φοβισμένη. Απομακρύνθηκε έτσι από τους φίλους της. Πίστευε ότι έπρεπε να κρατήσει τη σιωπή της για όσα συνέβαιναν.

Όλα ήρθαν στο φως όταν αποκάλυψε στη μητέρα της, Jennifer, τι της έκανε ο σύντροφός της. Έκλαιγε και έτρεμε αποκαλύπτοντας τις ανατριχιαστικές στιγμές που έζησε κοντά του.

Ο πρώην ιδιοκτήτης παμπ αρνήθηκε τους ισχυρισμούς, αποδίδοντάς τα σε ψέματα μετά από καβγά τους για το ακατάστατο σπίτι. Καταδικάστηκε σε 5 αδικήματα σεξουαλικής δραστηριότητας με παιδί.

Ο Connell αντιμετώπισε επίσης 11 παρόμοιες κατηγορίες σεξουαλικών αδικημάτων που δεν σχετίζονταν με την Georgia.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: Dailymail

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.