ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Γερμανία :Πρωτοπορία στο πανεπιστήμιο του Μπίλεφελντ – Μάθημα για την αυτοϊκανοποίηση των γυναικών

Γερμανία :Πρωτοπορία στο πανεπιστήμιο του Μπίλεφελντ – Μάθημα για την αυτοϊκανοποίηση των γυναικών

Πρωτοπόρο αποδεικνύεται πανεπιστημιακό ίδρυμα στη Γερμανία, το οποίο έχει εντάξει στον κύκλο μαθημάτων του την αυτοϊκανοποίηση των γυναικών, όπως αναφέρουν τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης. Πολλές φοιτήτριες φαίνεται, πως έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για το συγκεκριμένο μάθημα, στο οποίο διδάσκεται η τέχνη της κορύφωσης.

Οι εκπρόσωποι του ωραίου φύλου ενημερώνονται από ειδικούς πώς να προετοιμάσουν το σώμα τους για να βιώσουν την ηδονή στο πανεπιστήμιο της πόλης Bielefeld, νοτιοανατολικά της Βόρειας Ρηνανίας -Βεστφαλίας.

Πρόκειται για μάθημα που διοργανώνεται από τον γερμανικό Σύλλογο Φοιτητών «AStA» στο πλαίσιο της εβδομάδας δράσης για το φύλο και την ερωτική ικανοποίηση, όπως αναφέρει η γερμανική εφημερίδα «Bild».

Το μάθημα περιλαμβάνει διαλέξεις, εργαστήρια και συζητήσεις για τον τρόπο με τον οποίο οι γυναίκες μπορούν να μάθουν πώς να αυτοϊκανοποιούνται.

Το μάθημα αυτοϊκανοποίησης πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου του Bielefeld. Οι γυναίκες που δήλωσαν συμμετοχή κλήθηκαν να φέρουν μαζί τους καθρεφτάκι, πετσέτες και λιπαντικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το μάθημα χωρίστηκε σε δύο μέρη: στο θεωρητικό και το πρακτικό μέρος. Στόχος του είναι να εκπαιδεύσει αλλά και να διαφωτίσει το ωραίο φύλο σχετικά με την ανατομία του και τον τρόπο με τον οποίο μπορεί να προσφέρει στον εαυτό του ευχαρίστηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.