ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ολοκληρώθηκε ο πριγκιπικός γάμος στην Βρετανία – Πρίγκιπας Χάρι και Μ.Μαρκλ είναι πλέον «ένα» – Δείτε φωτό

Ολοκληρώθηκε ο πριγκιπικός γάμος στην Βρετανία – Πρίγκιπας Χάρι και Μ.Μαρκλ είναι πλέον «ένα» – Δείτε φωτό

Πριγκιπικός γάμος σήμερα και χαράς ευαγγέλια στους Βρετανούς. Ο Πρίγκιπας Χάρι παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του Μέγκαν Μαρκλ, στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, στο παλάτι του Ουίνδσορ.

Καλεσμένα είναι 600 άτομα, ενώ οι προετοιμασίες, η τελετή και η δεξίωση (μαζί με την ασφάλεια) κόστισαν περίπου 45.000.000 ευρώ.

Η τελετή άρχισε λίγα λεπτά μετά τις 12 το μεσημέρι (τοπική ώρα – 2 ώρα Ελλάδας) στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, ενώ η πομπή θα ξεκινήσει μία ώρα μετά.

Τα μέλη των δύο οικογενειών θα συγκεντρωθούν στα σκαλιά του παρεκκλησίου για να χαιρετήσουν τους νεόνυμφους στην πομπή τους με την άμαξα, η οποία θα διαρκέσει περίπου 25 λεπτά.

Την Μέγκαν Μαρκλ, παρέδωσε τελικά στον πρίγκιπα Χάρι ο πρίγκιπας Κάρολος, καθώς ο πατέρας της δεν ήταν τελικά στην τελετή.

Η άμαξα ξεκίνησε από το Castle Hill, θα διασχίσει το Ουίνδσορ και στη συνέχεια θα επιστρέψει στο St George’s Hall στο κάστρο του Ουίνδσορ.

Είναι και επισήμως ζευγάρι και ο Χάρι σηκώνει το βέλο

Οι βέρες που αντάλλαξε το ζευγάρι ήταν από χρυσό Ουαλίας για τη Μέγκαν και πλατίνα για τον Χάρι

Δούκας και Δούκισσα του Σάσεξ και επίσημα πλέον ο Χάρι και η Μέγκαν

Η μητέρα της Μέγκαν, Ντόρια, παρακολουθεί συγκινημένη την τελετή

Η Κέιτ Μίντλετον με την πριγκίπισα Σάρλοτ, ένα από τα παρανυφάκια

Η βασίλισσα Ελισάβετ και ο πρίγκιπας Φίλιππος πηγαίνουν να πάρουν τις θέσεις τους μέσα στον ναό

Πλήθος λαμπερών καλεσμένων παρεβρέθηκαν στον πριγκιπικό γάμο

Η Όπρα Γουΐνφρει

Η τενίστρια Σερίνα Ουίλιαμς και ο σύζυγός της

Ο αδελφός της Νταϊάνα, Ερλ Σπένσερ

Τζωρτζ και Αμάλ Κλούνεϊ

Το ζεύγος Ντέιβιντ και Βικτώρια Μπέκαμ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.