Φοβερή εικόνα: Δέκα σταυροί στο λύκειο του Τέξας στη μνήμη των θυμάτων του Έλληνα μακελάρη! (φωτό)

Φοβερή εικόνα: Δέκα σταυροί στο λύκειο του Τέξας στη μνήμη των θυμάτων του Έλληνα μακελάρη! (φωτό)

Θα περάσει αρκετός καιρός, ώστε να επουλωθούν οι πληγές των παιδιών και των γονιών, οι οποίοι βίωσαν τον εφιάλτη και την αγωνία κατά τη διάρκεια του μακελειού, που προκάλεσε ο 17χρονος Έλληνας Δημήτρης Παγουρτζής στο λύκειο Σάντα Φε του Τέξας.

Η εικόνα από την είσοδο του Santa Fe High School σοκάρει. Τη Δευτέρα, μετά τον «χείμαρρο» ειδήσεων και λεπτομερειών που είδαν το φως της δημοσιότητας, μπροστά στο σχολείο του Τέξας τοποθετήθηκαν δέκα λευκοί σταυροί με κόκκινες καρδιές και τα ονόματα των ισάριθμων θυμάτων του 17χρονου μακελάρη.

Με αυτόν τον τρόπο οι φίλοι και γνωστοί των παιδιών και των δασκάλων που άφησαν την τελευταία τους πνοή στις εγκαταστάσεις του σχολείου, θέλησαν να τιμήσουν την απώλειά τους και να θρηνήσουν το χαμό τους.

Ακολουθεί η εικόνα από το σημείο που τοποθετήθηκαν οι δέκα λευκοί σταυροί:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.