ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Τουρκία: Δύο νεκροί από έκρηξη βόμβας

Τουρκία: Δύο νεκροί από έκρηξη βόμβας

Δύο φρουροί ασφαλείας της τουρκικής περιφέρειας έχασαν τη ζωή τους και τρεις ακόμα τραυματίστηκαν, σήμερα, στην Τουρκία, όταν, βόμβα, η οποία είχε τοποθετηθεί στην άκρη το δρόμου, εξερράγη την ώρα που περνούσαν από το σημείο με το όχημά τους.

Σύμφωνα με το Reuters, ακολούθησε επιχείρηση του τουρκικού στρατού, με την υποστήριξη και αεροσκαφών, στη νοτιοανατολική επαρχία Χακάρι, για τους δράστες της επίθεσης, την οποία η Τουρκία αποδίδει σε μαχητές του ΡΚΚ.

Η φρουρά ασφαλείας των χωριών στηρίζει τον τουρκικό στρατό στον πόλεμο κατά του ΡΚΚ στα νοτιοανατολικά, όπου ζουν κυρίως Κούρδοι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το PKK, το οποίο θεωρείται τρομοκρατική οργάνωση από την Τουρκία, τις ΗΠΑ και την ΕΕ, έχει στρατόπεδα στις ορεινές περιοχές του βορείου Ιράκ και από εκεί εξαπολύει συχνά επιθέσεις στην επαρχία Χακάρι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.