Κέιτ και Ουίλιαμ αγνώριστοι και μεθυσμένοι – Φωτογραφίες που θέλουν σίγουρα να ξεχάσουν! (φωτό)

Κέιτ και Ουίλιαμ αγνώριστοι και μεθυσμένοι – Φωτογραφίες που θέλουν σίγουρα να ξεχάσουν! (φωτό)

Μπορεί πλέον η Κέιτ Μίντλετον να ξενυχτά εξαιτίας του καινούριου μέλους της βασιλικής οικογένειας, το οποίο ακούει στο όνομα Λούις και είναι ενός μηνός, αλλά κάποτε η Δούκισσα του Κέμπριτζ έκανε άλλου είδους ξενύχτια.

Συγκεκριμένα, ο φωτογράφος Μαξ Μπάτεργουόρθ δημοσίευσε ακυκλοφόρητες φωτογραφίες από το 2005-2008 με διάσημους και γαλαζοαίματους να εμφανίζονται σε γνωστά νυχτερινά κέντρα διασκέδασης στο Λονδίνο.

Ανάμεσα σε αυτές τις φωτογραφίες, λοιπόν, είναι και μερικές με την Κέιτ Μίντλετον, τις οποίες σίγουρα η ίδια θα ήθελε να ξεχάσει και να σκίσει.

Κι ενώ την έχουμε συνηθίσει να χαμογελά διακριτικά και να είναι χαμηλών τόνων σε κάθε της επίσημη εμφάνιση, η ίδια τότε έμοιαζε σαν άλλη.

O φωτογράφος μίλησε για τα παραλειπόμενα από τις λήψεις του Πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ, οι οποίες τραβήχτηκαν το 2007 όταν το ζευγάρι ακόμη έβγαινε ανεπίσημα.

Σύμφωνα με τον Μαξ, η Κέιτ Μίντλετον φωτογραφήθηκε έξω από το κλαμπ «Μαχίκι» στο Λονδίνο την ώρα που προσπαθούσε να βολευτεί στο πίσω μέρος ενός ταξί, ενώ ταυτόχρονα έλεγε στον οδηγό που να την πάει, κάνοντας μία ομολογουμένως αστεία και «ύποπτη» γκριμάτσα.

Η ώρα ήταν περίπου 2 με 3 το βράδυ, ενώ λίγα λεπτά αφ΄ότου έφυγε η Κέιτ με το ταξί, ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ και ο Πρίγκιπας Χάρι μπήκαν στο αυτοκίνητό τους, όπου τους περίμενε ένας σοφέρ.

Μάλιστα στην φωτογραφία φαίνεται πως ο Γουίλιαμ μετά βίας προσπαθεί να κρατήσει τα μάτια του ανοιχτά την ίδια ώρα που πιάνεται από το μπροστινό κάθισμα του αυτοκινήτου για να σταθεί όρθιος.

Ο Μαξ έχει φωτογραφήσει και τον Πρίγκιπα Χάρι να βγαίνει από κέντρο διασκέδασης, ωστόσο ο ίδιος μετά από επεισόδιο που είχε με έναν φωτογράφο το 2014, προσπαθούσε κάθε φορά να είναι όσο πιο χαμηλών τόνων και ανέκφραστος γίνεται.

Τέλος, από τον φωτογραφικό φακό του Μπάτεργουόρθ έχουν περάσει κι άλλα, μεγάλα ονόματα που έχουν διασκεδάσει σε πριβέ κλαμπ του Λονδίνου, μεταξύ αυτών οι Μπέκαμ, η Τζένιφερ Ανιστον, ο Μάικλ Τζάκσον, η Πάρις Χίλτον, ο Τζορτζ Κλούνεϊ και η Μαντόνα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.