Ισραήλ: Ήθελε να περάσει σε φυλακή κινητά τηλέφωνα που έκρυβε στο… έντερό του! (φωτό)

Ισραήλ: Ήθελε να περάσει σε φυλακή κινητά τηλέφωνα που έκρυβε στο… έντερό του! (φωτό)

Έναν άνδρα, ο οποίος επεδίωκε να συλληφθεί, ώστε να μπει στη φυλακή και να δώσει σε κρατούμενους έξι κινητά τηλέφωνα, που είχε πάνω του, συνέλαβαν Ισραηλινοί συνοριοφύλακες.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο άνδρας είχε κρύψει τα έξι κινητά μέσα στον πρωκτό του και επιχείρησε να σκαρφαλώσει φράχτη γύρω από την Ιερουσαλήμ.

Συνελήφθη, αλλά λίγο πριν μπει στη φυλακή, όπου θα ερχόταν σε επαφή με άλλους κρατούμενους, σε σωματική έρευνα που πραγματοποιήθηκε, αποκαλύφθηκε πως είχε κρύψει «μέσα του» έξι κινητά τηλέφωνα!

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, επικαλούμενο εβραϊκά μέσα ενημέρωσης, αποκαλύφθηκε πως, ο άνδρας είχε επιχειρήσει να κάνει το ίδιο και σε άλλο σημείο, την προηγούμενη ημέρα, αλλά μετά την εξέτασή του από τη συνοριοφυλακή αφέθηκε ελεύθερος.

Λόγω της επανάληψης του αδικήματος, ο άνδρας ανακρίθηκε εκ νέου και μεταφέρθηκε στη φυλακή Ofer, όπου του έγινε και πλήρης σωματικός έλεγχος, κατά τον οποίο αφαιρέθηκαν τα έξι κινητά τηλέφωνα από τον οργανισμό του.

Αποκαλύφθηκε έτσι πως είχε επιχειρήσει επίτηδες να συλληφθεί, για να μπορέσει να παραδώσει τα κινητά σε έξι κρατούμενους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.