ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Κατάντια στο Μπανγκλαντές: Κάτοικος δουλεύει βουτώντας σε υπονόμους για 6 ευρώ ημερησίως! (φωτό)

Κατάντια στο Μπανγκλαντές: Κάτοικος δουλεύει βουτώντας σε υπονόμους για 6 ευρώ ημερησίως! (φωτό)

Η Ντάκα αποτελεί την πρωτεύουσα του Μπανγκλαντές. «Η Πόλη των Τζαμιών» και πατρίδα της μουσελίνας αριθμεί περίπου 7 εκατομμύρια κατοίκους στο κύριο κομμάτι της και άλλους τόσους στο περιφερειακό.

Το Μπανγκλαντές φημίζεται για τα προβλήματα με τις βροχοπτώσεις, καθώς η ζεστή και υγρή εποχή των μουσώνων διαρκεί από τον Ιούνιο μέχρι τον Οκτώβριο και είναι η περίοδος στην οποία καταγράφονται τα μεγαλύτερα ύψη βροχής. Η Ντάκα επίσης φημίζεται για το απαίσιο σύστημα αποχέτευσης που διαθέτει, το οποίο αδυνατεί να διαχειριστεί τα απόβλητα αλλά και τις τεράστιες ποσότητες νερού.

Αποτέλεσμα είναι κάποιοι άνθρωποι να αναγκάζονται να κάνουν… μακροβούτια στους υπονόμους, ώστε να προσπαθήσουν να διορθώσουν κάπως την κατάσταση, με ημερήσιο μεροκάματο κάτω από 6 ευρώ! Ο εν λόγω άνθρωπος αγνώστων στοιχείων, είναι επαγγελματίας σε αυτό και η δουλειά του είναι να κρατά την αναπνοή του όσο περισσότερο μπορεί κάτω από ανθρώπινα και χημικά απόβλητα στους υπονόμους της Ντάκα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.