ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Κίνα: Γουόκ από… τον ουρανό προσγειώθηκε πάνω σε ηλικιωμένο (βίντεο)

Κίνα: Γουόκ από… τον ουρανό προσγειώθηκε πάνω σε ηλικιωμένο (βίντεο)

Ο ηλικιωμένος Κινέζος περπατούσε αμέριμνος στο πεζοδρόμιο, όταν το τηγάνι προσγειώθηκε στο κεφάλι του, τραυματίζοντάς τον αρκετά σοβαρά αλλά ευτυχώς όχι μοιραία.

Δεν έχει προηγούμενο αυτό που συνέβη σε δρόμο κινεζικής πόλης στην επαρχία Σετσουάν, στη νοτιοδυτική Κίνα, καθώς ένα ιπτάμενο γουόκ (κινέζικο βαθύ τηγάνι) προσγειώθηκε στο κεφάλι περαστικού.

Το απίστευτο και όμως πραγματικό περιστατικό καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας της κινεζικής πόλης, ενώ αμέσως άλλοι περαστικοί σπεύδουν στο πλάι του άτυχου άντρα, ο οποίος σοκαρισμένος δεν μπορούσε να συνειδητοποιήσει τι είχε μόλις συμβεί.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, το γουόκ έπεσε από παρακείμενο συγκρότημα πολυκατοικιών, όμως δεν κατέστη εφικτός ο εντοπισμός του ενοίκου που παραλίγο να δολοφονήσει -ακούσια ή εκούσια- τον ηλικιωμένο άντρα.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=ZAUfXNhIOYU

Πηγή: gazzetta.gr

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.