Βίντεο: Πρώτα τον έκλεψε αλλά μετά του έσωσε τη ζωή!

Βίντεο: Πρώτα τον έκλεψε αλλά μετά του έσωσε τη ζωή!

Ένας μεθυσμένος κατέληξε από την αποβάθρα στις ράγες του μετρό του Παρισιού. Όταν οι ελεγκτές είδαν τι είχαν καταγράψει οι κάμερες για το ατύχημα του άγνωστου νεαρού άνδρα τελικά έμειναν έκπληκτοι όταν αντίκρισαν και μία κλοπή που είχε περάσει απαρατήρητη!

Πριν το ατύχημα, ένας άλλος άνδρας είχε πλησιάσει τον μεθυσμένο που φαινόταν σαν να κοιμάται στις αποβάθρες. Εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι δεν ήταν νηφάλιος και το γεγονός ότι τα μάτια του ήταν κλειστά, βρήκε την ευκαιρία να του κλέψει το πορτοφόλι από την τσέπη του.

Ο μεθυσμένος δεν πήρε είδηση όμως αμέσως μετά άκουσε τον θόρυβο από το μετρό που πλησίαζε και άρχισε να κάνει βήματα μπροστά για να το προλάβει. Όμως τελικά συνέχιζε να προχωράει δίχως να σταματήσει πίσω από την γραμμή ασφαλείας και η φόρα του τον κατέληξε στις ράγες του μετρό.

Το μετρό έφτανε από στιγμή σε στιγμή και ο κλέφτης που είχε δει τι είχε συμβεί άρχισε να τρέχει για να τον βοηθήσει να ανέβει. Βλέποντας ότι κάτι τέτοιο δεν ήταν εύκολα δυνατό, έτρεξε μέχρι τους υπεύθυνους του μετρό για να τους ειδοποιήσει και να προλάβει το χειρότερο.

Τελικά, ο μεθυσμένος με τη βοήθεια των υπεύθυνων απομακρύνθηκε από τις ράγες και δεν έφερε σοβαρούς τραυματισμούς. Ωστόσο, άγνωστο παραμένει το αν ο κλέφτης που εντοπίστηκε μετά από τις κάμερες, έχει υποστεί τις συνέπειες των πράξεών του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.