ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Γερμανία: Επτάχρονος ήρωας έσωσε τη μαμά του από βιασμό

Γερμανία: Επτάχρονος ήρωας έσωσε τη μαμά του από βιασμό

Ένα επτάχρονο αγόρι στη Γερμανία έσωσε τη μητέρα του από βιασμό και έτρεψε τον επίδοξο βιαστή σε φυγη

Σύμφωνα με την Εισαγγελία της πόλης του Χαίλμπορν, το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης, ένας άνδρας επιτέθηκε σε 44χρονη στο κεντρικό πάρκο της πόλης.

Ο επίδοξος βιαστής έριξε τη γυναίκα στο έδαφος και επιχείρησε να της κατεβάσει το παντελόνι. Το περιστατικό έγινε αντιληπτό από τον επτάχρονο γιο της γυναίκας, ο οποίος έπαιζε σε κοντινή απόσταση με το πατίνι του.

Το αγόρι, όταν αντιλήφθηκε πως η μητέρα του διατρέχει κίνδυνο, έτρεξε προς το μέρος της και άρχισε να χτυπά τον δράστη στο κεφάλι και στο σώμα με το πατίνι του. Ο άνδρας πανικοβλήθηκε και τράπηκε σε φυγή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι φωνές του αγοριού κινητοποίησαν έναν αστυνομικό που βρίσκονταν στην περιοχή, ο οποίος λίγο αργότερα συνέλαβε έναν 39χρονο άνδρα. Το άτομο πού συνελήφθη, ομολόγησε αργότερα πως είχε επιτεθεί και σε άλλη μία γυναίκα την προηγούμενη ημέρα. Η Εισαγγελία του άσκησε δίωξη και προφυλακίστηκε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.