ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Σοκ στις ΗΠΑ: Βίντεο δείχνει αστυνομικό να πατά επίτηδες με το αμάξι του ύποπτο σε καταδίωξη

Σοκ στις ΗΠΑ: Βίντεο δείχνει αστυνομικό να πατά επίτηδες με το αμάξι του ύποπτο σε καταδίωξη

Ο ασυνείδητος αστυνομικός απολύθηκε με συνοπτικές διαδικασίες

Σε ταινία του «Βρώμικου Χάρι» φαίνεται ότι νόμιζε πως πρωταγωνιστούσε ένας αστυνομικός από την Τζόρτζια των ΗΠΑ, ο οποίος καταγράφηκε από την κάμερα στη στολή του να… πατάει χωρίς κανέναν ενδοιασμό με το αμάξι του έναν ύποπτο σε καταδίωξη.

Ο Taylor Saulters απολύθηκε με συνοπτικές διαδικασίες από το αστυνομικό τμήμα της κομητείας Άθενς-Κλαρκ, μόλις 24 ώρες από τη στιγμή που ξεκίνησε η έρευνα για το περιστατικό.

Η υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της αστυνομίας κινητοποιήθηκε μετά απο τη διαρροή ενός βίντεο που έδειχνει το συμβάν από διαφορετική οπτική γωνία. Ωστόσο, αυτό που «έκαψε» τον ασυνείδητο αστυνομικό ήταν τελικά το υλικό που τράβηξε η κάμερα της ίδιας του της στολής, και που δεν άφηνε καμία αμφιβολία για την πρόθεσή του να ακινητοποιήσει τον ύποπτο με κάθε τρόπο!

Στο βίντεο, ο Saulters εμφανίζεται να παρασύρει με το περιπολικό τον Timmy Patmon, o οποίος καταζητούνταν επειδή παραβίασε έναν όρο της αναστολής του.

Βγαίνοντας από το αμάξι για να περάσει χειροπέδες στον τραυματισμένο άνδρα, μαζί με τον συνάδελφό του, ο Patmon βρίσκεται αντιμέτωπος με την οργή περαστικών που έχουν γίνει μάρτυρες του… αντισυμβατικού και άκρως βίαιου τρόπου σύλληψης. Στη συνέχεια, ο αστυνομικός απειλεί τον τραυματία με τέιζερ, ώστε να μην προβάλει αντίσταση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=DnpsU1ybfLY

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.