Δημοφιλής gamer έλειψε δύο ημέρες από το καθήκον και έχασε 40.000 συνδρομητές! (φωτό)

Δημοφιλής gamer έλειψε δύο ημέρες από το καθήκον και έχασε 40.000 συνδρομητές! (φωτό)

Ο Tyler Blevins, ο οποίος είναι γνωστός στους gamers ως Ninja, είναι με διαφορά ο δημοφιλέστερος videogame streamer, καθώς το κανάλι του στο Twitch έχει περισσότερους από 8 εκατ. ακολούθους.

Μόλις 5 εκατ. περισσότερους από τον δεύτερο δηλαδή!

Μόνο που χρήματα δεν βγάζει από αυτά τα εκατομμύρια, αλλά από τους 250.000 συνδρομητές του καναλιού του, που πληρώνουν μηνιαίως ένα ποσό για να παραμένουν συνδρομητές.

Ο Ninja έκανε λοιπόν πρόσφατα ένα διάλειμμα 48 ωρών για να παραβρεθεί στη σημαντική έκθεση τεχνολογίας και gaming E3 2018. Κάτι που του στοίχισε αμέσως 40.000 συνδρομητές που δεν του συγχώρησαν το κενό!

Και η πλάκα είναι πως δεν έκανε κοπάνα από τη δουλειά, αλλά παραβρέθηκε σε φιλανθρωπικό event της E3 όπου έβγαλε 1 εκατ. δολάρια για καλούς σκοπούς!

Δεν θα γίνει κατά πολύ φτωχότερος βέβαια, καθώς τον Απρίλιο επιβεβαίωσε πως χρεώνει 3,5 δολάρια ανά συνδρομή, καταλήγοντας σε μηνιαίες απολαβές της τάξης των… 875.000 δολαρίων! Από τους συνδρομητές του Twitch και μόνο…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.