Ρωσία: Μαχαίρωσε το φίλο του επειδή άργησε στο ραντεβού τους (Σκληρές εικόνες)

Ρωσία: Μαχαίρωσε το φίλο του επειδή άργησε στο ραντεβού τους (Σκληρές εικόνες)

Δεν το χωρά ανθρώπινος νους…

Μόνο σοκ μπορεί να προκαλέσει το περιστατικό που έγινε στην πόλη Κίροφ της Ρωσίας.

Ένας άνδρας λοιπόν ταξίδεψε 700 μίλια από την πόλη Τιούμεν για να δει τον φίλο του, όμως για άγνωστο λόγο, καθυστέρησε να φτάσει κατά μία μέρα.

Όταν λοιπόν πάτησε το πόδι του στον σιδηροδρομικό σταθμό του Κίροφ και τον βρήκε, κάθισαν και άρχισαν να συζητούν.

Γρήγορα όμως παρατηρήθηκε μία ένταση μεταξύ τους, την οποία κατέγραψε κάποιος άλλος που καθόταν επάναντί τους, όμως σε καμία περίπτωση δεν περίμενε την εξέλιξη που θα είχε.

Και αυτό γιατι ο ένας έβγαλε ένα αυτοσχέδιο μαχαίρι και το κάρφωσε δύο φορές στο στήθος του ταξιδιώτη, ο οποίος έπεσε νεκρός.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.