ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Βρετανία: Καφετέρια αρνήθηκε να δώσει νερό σε σκύλο-οδηγό – Έξαλλος ο κόσμος

Βρετανία: Καφετέρια αρνήθηκε να δώσει νερό σε σκύλο-οδηγό – Έξαλλος ο κόσμος

Καφετέρια της γνωστής βρετανικής αλυσίδα Caffe Nero βρέθηκε στο επίκεντρο άσχημων αντιδράσεων, όταν έδιωξε με διόλου ευγενικό τρόπο έναν τυφλό, ο οποίος ζήτησε λίγο νερό για τον σκύλο-οδηγό του.

Ο εκπαιδευμένος σκύλος Sydney του 40χρονου Oliver Gibbons δίψασε και ο τυφλός που συνόδευε σταμάτησε στην καφετέρια του Ντέβον ζητώντας λίγο νεράκι, κάτι που του αρνήθηκαν αγενώς.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Devon Live», η αλυσίδα ερευνά το περιστατικό, καθώς παραήταν κακή η δημοσιότητα. Και σε ανακοινωθέν τους λένε μάλιστα χαρακτηριστικά πως η πολιτική τους δεν αρνείται ένα μπολάκι με νερό στα τετράποδα, πόσο μάλλον σε σκύλους-οδηγούς τυφλών.

Η φίλη του Gibbons, Helen Fox, μιλώντας στην «Exmouth Journal» είπε: «Τους είπα ‘‘είναι σκύλος-οδηγός’’, εκείνοι είπαν όμως ‘‘όχι’’ και μας έδιωξαν. Είχε πραγματική ζέστη», σημείωσε με νόημα, «ο Ollie τους ρωτούσε γιατί συμπεριφέρονται έτσι».

Εκπρόσωπος του Caffe Nero δήλωσε μετά το περιστατικό: «Είναι σε γνώση μας το περιστατικό και είμαστε στη διαδικασία της έρευνας για το τι ακριβώς συνέβη. Είμαστε απολύτως εναρμονισμένοι με τη νομοθεσία της πρόσβασης των σκύλων-οδηγών σε όλα τα καταστήματά μας. Δεν είναι πολιτική μας να αρνούμαστε νερό στους σκύλους-οδηγούς. Δεν κρατάμε πάντως τα δικά μας μπολ με νερό για σκύλους, εξαιτίας υγειονομικών λόγων».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Φιλοζωικές ενώσεις και απλός κόσμος καυτηρίασαν πάντως το περιστατικό, πόσο μάλλον που ο Gibbons ήταν τακτικός πελάτης του καταστήματος…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.