ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μίνι «κραχ» 5% στην τιμή του πετρελαίου

Μίνι «κραχ» 5% στην τιμή του πετρελαίου

Το Brent διαμορφώθηκε στα 74,25 δολάρια το βαρέλι – Στο μείον 4% και το WTI, που «έκλεισε» στα 71,05% το βαρέλι.

Καθώς ο εμπορικός πόλεμος κλιμακώνεται, με τις αμερικανικές πιέσεις να δημιουργούν ένα εκρηκτικό κοκτέιλ στις τιμές του πετρελαίου, κι ενώ κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τι θα συμβεί με τις προμήθειες από Λιβύη και Ιράν, οι τιμές του πετρελαίου βρέθηκαν σήμερα σε ελεύθερη πτώση.

Η αγορά φαίνεται να αποτιμά αρνητικά τις εξελίξεις στο Ιράν, με αποτέλεσμα οι επενδυτές να προχωρούν σε επιθετικές ρευστοποιήσεις, παρά την απροσδόκητη κιόλας πτώση των αμερικανικών αποθεμάτων αργού (που υπό φυσιολογικές συνθήκες θα σήμαινε άνοδο των τιμών).

Αποτέλεσμα το προθεσμιακό συμβόλαιο λήξης Σεπτεμβίου 2018 του Brent να εμφανίσει πτώση που ξεπέρασε το 5% στα 74,25 δολάρια, ενώ ενδοσυνεδριακά είχε χάσει και το επίπεδο των 74 δολαρίων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ανάλογη πορεία ακολούθησε και το προθεσμιακό συμβόλαιο λήξης Αυγούστου 2018 του αμερικανικού αργού (WTI), με απώλειες άνω του 4% στα 71,05 δολάρια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.