Συνελήφθη η Στόρμι Ντάνιελς σε στριπτιτζάδικο ενώ έκανε το σόου της

Συνελήφθη η Στόρμι Ντάνιελς σε στριπτιτζάδικο ενώ έκανε το σόου της

Οι αρχές συνέλαβαν τη διάσημη πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς σε στριπτιτζάδικο ενώ έκανε το σόου της.

Η διάσημη πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς συνελήφθη για παράβαση του κρατικού νόμου επειδή άφηνε ορισμένους να την αγγίζουν ενώ έκανε στριπτίζ.

Ο δικηγόρος της Michael Avenatti υποστήριξε πως η σύλληψή της ήταν πολιτικά υποκινούμενη. «Θα πολεμήσουμε όλες τις ψευδείς κατηγορίες» προσέθεσε σε ανάρτησή του στο Twitter.

Η Στόρμι Ντάνιελς, της οποίας το πραγματικό όνομα είναι Stephanei Clifford, αποκάλυψε ότι είχε βρεθεί ερωτικά με τον Ντόναλντ Τραμπ το 2006.

Ο Αμερικανός πρόεδρος έχει αρνηθεί οποιαδήποτε σεξουαλική σχέση μαζί της.


Η πορνοστάρ συνελήφθη ενώ έκανε σόου στο στριπτιτζάδικο Sirens όταν την άγγιξαν με μη σεξουαλικό τρόπο υποστήριξε ο Michael Avenatti στο Associated Press.

«Αυτό ήταν εντελώ στημένο. Είναι παράλογο το γεγονός ότι οι αρχές χρησιμοποιούνται σε μια επιχείρηση που σχετίζεται με πελάτες που αγγίζουν γυναίκες σε στριπτιτζάδικα με μη σεξουαλικό τρόπο».

Υπενθυμίζεται πως η Στόρμι Ντάνιελς μηνύει τον Ντόναλντ Τραμπ και τον πρώην δικηγόρο του Michael Cohen. Επιδιώκει να ακυρώσει συμφωνία που υπέγραψαν ημέρες πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2016.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.