ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Η Kim Kardashian πληρώνεται περισσότερα από όσα ο πρόεδρος των ΗΠΑ ετησίως για ένα Instagram post

Η Kim Kardashian πληρώνεται περισσότερα από όσα ο πρόεδρος των ΗΠΑ ετησίως για ένα Instagram post

Το Instagram εκτός από μια εφαρμογή στην οποία μπορείτε να δημοσιεύσετε φωτογραφίες από το πρωινό, τα ψώνια και τα ταξίδια σας, είναι και ένα πολύ δυνατό επαγγελματικό εργαλείο, το οποίο μπορεί να αποδειχτεί χρυσορυχείο για κάποιους.

Τουλάχιστον όσον αφορά την Kim Kardashian, τα πράγματα έχουν έτσι, καθώς σύμφωνα με επίσημα στοιχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα, η γνωστή τηλεπερσόνα έβγαλε μόλις με ένα post στο Instagram, περισσότερα από όσα κερδίζει ετησίως ο πρόεδρος των ΗΠΑ.

Πιο συγκεκριμένα, φαίνεται ότι η Kim υπέγραψε ένα συμβόλαιο με την φαρμακευτική εταιρεία Duchesnay USA, στο οποίο αναφέρεται ότι θα πληρωθεί μισό εκατομμύριο δολάρια για ένα post στο Instagram. Το post θα παρουσίαζε ένα χάπι για τις πρωινές ναυτίες, που εν τέλη κατάφερε να την κάνει να κερδίσει ένα σωρό χρήματα. Αρκεί να σημειωθεί, ότι εκείνη πήρε 500.000 δολάρια για αυτήν την αναφορά, ενώ ο πρόεδρος των ΗΠΑ έχει ετήσιο εισόδημα 400.000.

Όσο για το χάπι, λειτουργούσε σαν θεραπευτικό στις πρωινές ζαλάδες και τη ναυτία που προκαλεί η εγκυμοσύνη, ενώ το εν λόγω post έγινε το 2015. Μπορείτε να το δείτε εδώ:

Παρόλα αυτά, επειδή το post δεν ανέφερε τις επιπτώσεις σε περίπτωση χρήσης του χαπιού η Ένωση Τροφίμων και Φαρμάκων απαίτησε από την Duchesnay USA, να μη χρησιμοποιεί άλλο τον λογαριασμό της Kim για να διαφημιστεί.

Βέβαια, τόσο η παραπάνω εταιρεία όσο και η Kim συνέχισαν τη συνεργασία τους, ενώ σαν αποτέλεσμα ήταν η αύξηση των πωλήσεων του χαπιού το φθινόπωρο του 2015, γεγονός που εξηγεί και την αύξηση της τιμής του, μετά το post της Kim.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.instagram.com/p/BkQJ0u0n05e/?utm_source=ig_embed

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.