Τρομακτικό: Βόμβα λάβας χτύπησε τουριστικό σκάφος στην Χαβάη (βίντεο)

Τρομακτικό: Βόμβα λάβας χτύπησε τουριστικό σκάφος στην Χαβάη (βίντεο)

Μια βόμβα λάβας χτύπησε τουριστικό πλοιάριο στην Χαβάη! Η καυτή λάβα τρύπησε την οροφή του πλοιαρίου με αποτέλεσμα να τραυματισθούν τουλάχιστον 22 άτομα!

Σύμφωνα με την πυροσβεστική, στο πλοιάριο επέβαιναν 52 άτομα και από τα 22 που τραυματίσθηκαν μόνο ένας επιβάτης θεωρείται ότι έχει σοβαρά τραύματα. Πολλοί δέχθηκαν τις πρώτες βοήθειες πάνω στο σκάφος, ενώ άλλοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο όταν αυτό έδεσε στο λιμάνι.

Η στιγμή του πανικού όταν το κομμάτι της λάβας χτυπάει το σκάφος στην Χαβάη



Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παρά την επικινδυνότητα λόγω της συνεχιζόμενης δραστηριότητας του ηφαιστείου Κιλαουέα, πολλοί τουριστικοί πράκτορες διοργανώνουν μικρές θαλάσσιες εκδρομές τις οποίες χαρακτηρίζουν εμπειρία ζωής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.