Ταϊλάνδη: Για όσα έζησαν 18 ημέρες εγκλωβισμένα στο σπήλαιο θα μιλήσουν τα 12 παιδιά

Ταϊλάνδη: Για όσα έζησαν 18 ημέρες εγκλωβισμένα στο σπήλαιο θα μιλήσουν τα 12 παιδιά

Εξιτήριο σήμερα για τα 12 παιδιά και τον προπονητή τους που εγκλωβίστηκαν για 18 ημέρες στο σπήλαιο Ταμ Λουάνγκ της Βόρειας Ταϊλάνδης.

Σύμφωνα με το βρετανικό δίκτυο BBC, τα παιδιά θα μιλήσουν για πρώτη φορά στους δημοσιογράφους για την απίστευτη περιπέτεια που έζησαν και λίγο έλειψε να τους στοιχίσει τη ζωή.

Όπως ανακοίνωσαν οι Αρχές της Ταϊλάνδης, τα παιδιά και ο προπονητής τους θα απαντήσουν σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, ώστε να επιστρέψουν στις ζωές τους χωρίς να τους ενοχλήσουν ξανά τα μέσα ενημέρωσης.

Όπως μάλιστα έγινες σαφές, «αυτή θα είναι η πρώτη και η τελευταία επίσημη συνέντευξη Τύπου».

Σύμφωνα, πάντα, με το BBC, τα ερωτήματα στα οποία θα κληθούν να απαντήσουν τα παιδιά έχουν περάσει επίσης από τον έλεγχο παιδοψυχίατρου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.