ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

To twitter απέλυσε τον Τζέιμς Γκαν- δημιουργό του Guardians of Galaxy

To twitter απέλυσε τον Τζέιμς Γκαν- δημιουργό του Guardians of Galaxy

Τα σόσιαλ μήντια και οι αναρτήσεις του υπεύθυνα για την απόλυση του ταλαντούχου Τζειμς Γκαν.

Ο Τζέιμς Γκαν, δημιουργός των δύο πρώτων ταινιών Guardians Of The Galaxy της Marvel απολύθηκε από τα στούντιο και δεν θα σκηνοθετήσει την τρίτη ταινία των Φρουρών του Γαλαξία λόγω κάποιων παλαιών “αισχρών” και “απαράδεκτων” μηνυμάτων του στο Twitter, τα οποία ήρθαν τώρα στην επιφάνεια, επιβεβαίωσε η Disney στο AFP.

Στα tweets αυτά, τα οποία είχαν γραφεί μεταξύ του 2008 και του 2011, ο σεναριογράφος και σκηνοθέτης αντιμετώπιζε με χλευαστικό τρόπο θέματα όπως ο βιασμός και η παιδεραστία.

“Οι δηλώσεις που υπάρχουν στον λογαριασμό του Τζέιμς στο Twitter και η συμπεριφορά του είναι απαράδεκτες και ασύμβατες με τις αξίες του στούντιό μας και εμείς λήξαμε την επαγγελματική μας σχέση μαζί του”, διευκρίνισε ο Άλαν Χορν, επικεφαλής των στούντιο της Walt Disney, μητρικής της Marvel, σε ανακοίνωσή του.

Αυτά τα παλιά μηνύματα στο Twitter ξεθάφτηκαν από πρόσωπα της δεξιάς και τη ακροδεξιάς που διάκεινται εχθρικά απέναντι στον Τζέιμς Γκαν, ο οποίος είναι σφοδρός επικριτής του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ.

“Πολλοί άνθρωποι που έχουν παρακολουθήσει την πορεία μου γνωρίζουν ότι όταν ξεκίνησα με θεωρούσα προβοκάτορα, κάνοντας ταινίες και ακραία αστεία για θέματα ταμπού”, αντέδρασε ο Τζέιμς Γκαν με μήνυμά του στο Twitter.

Επίσης σημείωσε ότι όταν έγραψε αυτά τα μηνύματα ήταν ένας “εντελώς διαφορετικός” άνθρωπος.

“Η περίοδος κατά την οποία έλεγα πράγματα μόνο για να σοκάρω και να προκαλέσω αντιδράσεις έχει τελειώσει”, πρόσθεσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Τζέιμς Γκαν έχει σκηνοθετήσει τις δύο πρώτες ταινίες των Guardians of Galaxy το 2014 και το 2017. Η τρίτη ταινία της σειράς, η σκηνοθεσία της οποίας του είχε επίσης ανατεθεί, πρoβλέπεται να βγει στις αίθουσες το 2020.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.