ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Ηνωμένο Βασίλειο: Επιτέθηκαν με οξύ σε 3χρονο αγοράκι

Ηνωμένο Βασίλειο: Επιτέθηκαν με οξύ σε 3χρονο αγοράκι

Άγνωστοι επιτέθηκαν σε 3χρονο αγόρι με οξύ για άγνωστους λόγους.

Το άτυχο παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, με σοβαρά εγκαύματα στο χέρι και το πρόσωπο. Οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι ο 3χρονος ήταν στόχος εσκεμμένης επίθεσης στην πόλη Worcester.

Οι αρχές έδωσαν στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες τριών ανδρών που αναζητούν για το συμβάν.

https://twitter.com/WMerciaPolice/status/1020966363370868736

Ακόμη δεν είναι σαφές ποιο ήταν το κίνητρο της επίθεσης, ενώ οι αστυνομικοί κάνουν έρευνα για να διαπιστώσουν ποια ουσία χρησιμοποίησαν οι δράστες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.