ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Σεισμός 5,9 Ρίχτερ στο Ιράν: Αγγίζουν τους 40 οι τραυματίες (upd)

Σεισμός 5,9 Ρίχτερ στο Ιράν: Αγγίζουν τους 40 οι τραυματίες (upd)

Σεισμικές δονήσεις, με τη μεγαλύτερη να 5,9 Ρίχτερ, σημειώθηκαν στο Ιράν με αποτέλεσμα να τραυματιστούν περίπου 40 άνθρωποι. Καμία αναφορά μέχρι στιγμής για νεκρούς.

Σεισμός μεγέθους 5,9 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής, στο δυτικό Ιράν, κοντά στα σύνορα με το Ιράκ, στην επαρχία Κερμανσάχ.

Ο κυβερνήτης της επαρχίας δήλωσε σε τηλεοπτικό σταθμό ότι έχουν λάβει αναφορές για 25 τραυματίες, αλλά ευτυχώς όχι για νεκρούς. Ο ίδιος πρόσθεσε ότι οι τραυματίες δεν είναι σε κρίσιμη κατάσταση.

Τοπικά Μέσα μετέδωσαν ότι δύο σεισμοί που είχαν προηγηθεί και ήταν μεγέθους 4,7 και 5,7 Ρίχτερ προκάλεσαν ζημιές σε κτίρια σε ορισμένα χωριά, χωρίς να προκαλέσουν τραυματισμούς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Αναφορές υποδεικνύουν ότι ορισμένοι τοίχοι κατέρρευσαν, όμως δεν έχουν αναφερθεί εκτενείς καταστροφές», δήλωσε στο πρακτορείο IRNA ο Μορτέζα Σαλίμι, επικεφαλής τμήματος του Ερυθρού Σταυρού στο Ιράν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.