Μοσκοβισί: Εντάσεις στο διεθνές εμπόριο

Μοσκοβισί: Εντάσεις στο διεθνές εμπόριο

Μετά τη συνάντηση των G20 στην Αργεντινή ο Ευρωπαίος Επίτροπος Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων Πιερ Μοσκοβισί δήλωσε σήμερα ότι οι διαφορές θέσης όσον αφορά τις εντάσεις στο εμπόριο παραμένουν.

Ο Πιερ Μοσκοβισί επισήμανε ότι οι εντάσεις στο διεθνές εμπόριο βρίσκονται στα ύψη και απειλούνται με περαιτέρω κλιμάκωση, θέτοντας υπό πίεση το πολυμερές σύστημα. Εντούτοις, όπως σημείωσε, ο οικονομικός αντίκτυπος είναι προς το παρόν περιορισμένος.

«Η συνάντηση δεν διεξήχθη σε τεταμένο κλίμα και όλοι μας ήμασταν πρόθυμοι να ακούσουμε ο ένας τον άλλο. Ελπίζω ότι αυτό μπορεί να αποτελέσει την απαρχή κάτι άλλου» τόνισε ο Επίτροπος της ΕΕ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Όμως, οι θέσεις εξακολουθούν να μην είναι όμοιες».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.