ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Αφγανιστάν: Επίθεση αυτοκτονίας εναντίον του αντιπροέδρου Ντόστουμ- Τουλάχιστον 32 νεκροί

Αφγανιστάν: Επίθεση αυτοκτονίας εναντίον του αντιπροέδρου Ντόστουμ- Τουλάχιστον 32 νεκροί

Τουλάχιστον 23 άνθρωποι σκοτώθηκαν και 107 τραυματίστηκαν στην επίθεση αυτοκτονίας που σημειώθηκε χθες Κυριακή στο διεθνές αεροδρόμιο της Καμπούλ λίγα λεπτά μετά την άφιξη του αντιπροέδρου του Αφγανιστάν Άμπντουλ Ρασίντ Ντόστουμ, σύμφωνα με νεότερο απολογισμό του Yπουργείου Εσωτερικών.

«Ο προσωρινός απολογισμός ενδέχεται να αναθεωρηθεί προς τα πάνω», σχολίασε ο Ναζίμπ Ντάνις εκπρόσωπος του υπουργείου.

Την ευθύνη για την επίθεση ανέλαβε το Ισλαμικό Κράτος.

Μεταξύ των νεκρών είναι και ένας συνεργάτης του γραφείου του AFP στην Καμπούλ, ο οδηγός Μοχαμάντ Ακτάρ, 31 ετών, πατέρας τεσσάρων παιδιών εκ των οποίων ένα βρέφος ηλικίας μερικών μηνών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Ακτάρ εργάζεται στο γραφείο του Γαλλικού Πρακτορείου στην Καμπούλ από το 2007 και είναι ο δεύτερος συνεργάτης του AFP που σκοτώνεται σε διάστημα τριών ετών σε επίθεση αυτοκτονίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.