ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Σε «παράλυση» έχει φέρει το Γαλλικό κράτος το σκάνδαλο Μπεναλά

Σε «παράλυση» έχει φέρει το Γαλλικό κράτος το σκάνδαλο Μπεναλά

«Μπαράζ» ερωτήσεων δέχεται σήμερα ο Γάλλος υπουργός Εσωτερικών, Ζεράρ Κολόμπ από βουλευτές της γαλλικής Εθνοσυνέλευσης – Σε «Γουότεργκειτ Νο2» εξελίσσεται η υπόθεση Μπεναλά, απειλώντας να τινάξει στον αέρα της προεδρία Μακρόν.

Οι δηλώσεις του Κολόμπ ρίχνουν την ευθύνη στο Ελιζέ. Ο υπουργός Εσωτερικών τόνισε πως δεν είχε ενημερωθεί για την παρουσία του Αλεξάντρ Μπεναλά στις διαδηλώσεις της Πρωτομαγιάς αλλά και ούτε γνώριζε πως ήταν σύμβουλος στο Μέγαρο Ηλυσίων.

Μιλώντας στην κοινοβουλευτική επιτροπή έρευνας, ο Γάλλος υπουργός Εσωτερικών έσπευσε σήμερα να πλέξει το εγκώμιο των γαλλικών δυνάμεων ασφαλείας, η εικόνα των οποίων αμαυρώθηκε από το βίντεο που δείχνει σύμβουλο του Μακρόν να παριστάνει τον αστυνομικό ξυλοκοπώντας διαδηλωτές.

«Είμαι πεπεισμένος ότι θα χυθεί άπλετο από τις διάφορες έρευνες που βρίσκονται σε εξέλιξη και ξέρω ότι οι αστυνομικές δυνάμεις έχουν επηρεαστεί από αυτό το συμβάν(…) Ποτέ δεν θα δεχτώ ότι όποιος παριστάνει έναν αστυνομικό ή έναν χωροφύλακα δυσφημεί τις δυνάμεις ασφαλείας μας», υποστήριξε ο Κολόμπ. Ο ίδιος πρόσθεσε ότι πλέον το…μπαλάκι είναι στην αστυνομία και την κυβέρνηση Μακρόν επισημαίνοντας επίσης πως δεν θα είναι αυτός που θα απονείμει Δικαιοσύνη. «Η αστυνομία και η κυβέρνηση Μακρόν θα πρέπει να δράσουν από εδώ και στο εξής για την υπόθεση Μπεναλά», τόνισε ο Κολόμπ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Το γαλλικό κράτος παραλύει», γράφει στο πρωτοσέλιδό της η γαλλική εφημερίδα «Liberation» σχολιάζοντας τις ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση που βλέπει το φως της Δικαιοσύνης και φέρνει σε δεινή θέση τον Γάλλο πρόεδρο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.