Σάλος στις ΗΠΑ – η Χίλαρι Κλίντον φίλη του παραγωγού Γουίνστιν – παρενοχλούσε συστηματικά ηθοποιούς

Σάλος στις ΗΠΑ – η Χίλαρι Κλίντον φίλη του παραγωγού Γουίνστιν – παρενοχλούσε συστηματικά ηθοποιούς

Σάλο έχει προκαλέσει στις ΗΠΑ η διαρροή νέων φωτογραφιών της Χίλαρι Κλίντον με τον ξεπεσμένο πλέον παραγωγό του Χόλιγουντ, Χάρβεϊ Γουάινστιν.

Η πρώην προεδρική υποψήφια των Δημοκρατικών, που εμφανιζόταν στη διάρκεια της προεκλογικής της καμπάνιας ως ένθερμη φεμινίστρια, διακρίνεται στις φωτογραφίες που έφερε στο φως η Daily Mail με τον άντρα της Μπιλ να δειπνούν σε πολυτελές ιταλικό εστιατόριο στο Χάρλεμ της Νέας Υόρκης με τον παραγωγό, -ο οποίος βρίσκεται αντιμέτωπος με μηνύσεις και καταγγελίες δεκάδων γυναικών για βιασμούς, σεξουαλικές κακοποιήσεις και παρενοχλήσεις- και τη γυναίκα του Τζορτζίνα Τσάπμαν και τον δικηγόρο Ντέιβιντ Μπόιες πέντε εβδομάδες μετά τον εκλογικό θρίαμβο του Ντόναλντ Τραμπ.

Εκείνη την περίοδο δεν είχαν γίνει γνωστές στο ευρό κοινό οι καταγγελίες κατά του Γουάινστιν, που έκαναν τον Οκτώβριο του επόμενου έτους (2017) δεκάδες ηθοποιοί του Χόλιγουντ.

Αλλά, όπως έγραψαν οι New York Times, η ηθοποιός Λένα Ντάραμ είχε προειδοποιήσει την ομάδα των συνεργατών της Χίλαρι για τις επικείμενες αποκαλύψεις. Σ’ ένα e-mail της είχε γράψει: «Θέλω να ξέρετε ότι ο Χάρβεϊ είναι ένας βιαστής. Κι αυτό θα βγει κάποια στιγμή στη φόρα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Χάρβεϊ Γουάινστιν είχε δωρήσει στο παρελθόν 250.000 δολάρια στο Ίδρυμα Κλίντον και θεωρείται φίλος της οικογένειας του πρώην προέδρου και της πρώην υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.