ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Ως «προφήτης» προσπάθησε να αναστήσει νεκρό… αλλά κατέληξε στη φυλακή (βίντεο)

Ως «προφήτης» προσπάθησε να αναστήσει νεκρό… αλλά κατέληξε στη φυλακή (βίντεο)

Ένας… προφήτης, όπως αυτοαποκαλέστηκε, έπεισε μία οικογένεια οτι μπορεί να αναστήσει τον συγγενή της, αλλά τελικά κατέληξε στην φυλακή.

Τον πόνο μίας οικογένειας στην Αιθιοπία που είχε χάσει έναν δικό της άνθρωπο, επιχείρησε να εκμεταλλευτεί ο Getayawkal Ayele.

Ο προφήτης, όπως αυτοαποκαλείται, λίγο πριν κηδεία του Belay Biftu στην επαρχία Ορόμια, πλησίασε τους συγγενείς και αφού τους είπε στην ιστορία με την ανάσταση του Λαζάρου, τους έπεισε οτι μπορεί να κάνει το ίδιο.

Εκείνοι, ψάχνοντας μία ελπίδα για να δουν τον άνθρωπό τους να επιστρέφει και πάλι στην ζωή, τον πίστεψαν και του επέτρεψαν να δώσει ένα σόου, το οποίο όμως δεν είχε ευτυχή κατάληξη…

Στο video φαίνεται ο Getayawkal Ayele να είναι πάνω από το φέρετρο και να φωνάζει «Belay ξύπνα» αρκετές φορές, φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να ξαπλώσει πάνω του.

Φυσικά, δεν υπήρξε κάποια ανταπόκριση στο κάλεσμά του και στο τέλος του video, ακούγονται οι πρώτες αντιδράσεις από τους συγγενείς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο σημείο έφτασε η αστυνομία που συνέλαβε στον ψευδοπροφήτη για βεβήλωση νεκρού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.