ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Το Ισραήλ εμπόδισε πλοίο ακτιβιστών που μετέφερε βοήθεια στη Γάζα

Το Ισραήλ εμπόδισε πλοίο ακτιβιστών που μετέφερε βοήθεια στη Γάζα

Το Ισραήλ ανέκοψε την πορεία πλοίου ανοιχτά της Λωρίδας της Γάζας.

Tο πλοίο ονομάζεται Al-Awda έχει νορβηγική σημαία, μεταφέρει 22 άτομα και απέπλευσε από το Παλέρμο στις 21 Ιουλίου.

Το ισραηλινό πολεμικό ναυτικό ανέκοψε σήμερα τον πλου σκάφους ανοικτά των ακτών της Λωρίδας της Γάζας, ανακοίνωσε ο ισραηλινός στρατός. Στο πλοίο επιβαίνουν ακτιβιστές που καταγγέλλουν τον χερσαίο και θαλάσσιο αποκλεισμό που έχει επιβάλει το Ισραήλ στον παλαιστινιακό θύλακα εδώ και περισσότερο από μία δεκαετία.

Το πλοίο προερχόταν από την Ευρώπη και είχε ως στόχο την παραβίαση «του νόμιμου ναυτικού αποκλεισμού της Λωρίδας της Γάζας», αναφέρεται στην ανακοίνωση του ισραηλινού στρατού, όπου και διευκρινίζεται ότι το πλοίο οδηγείται προς το λιμάνι του Ασντόντ στο νότιο Ισραήλ.

Το πλοίο ονομάζεται Al-Awda (Επιστροφή), έχει νορβηγική σημαία, μεταφέρει 22 άτομα και απέπλευσε από το Παλέρμο στις 21 Ιουλίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ενα άλλο πλοίο, το Freedom, με σουηδική σημαία, αναμένεται να φθάσει την Τρίτη ανοικτά των ακτών της Λωρίδας της Γάζας, σύμφωνα με τον Συνασπισμό του Στολίσκου της Ελευθερίας που οργάνωσε την επιχείρηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.