Τατζικιστάν: Για τρομοκρατική ενέργεια πρόκειται ο θάνατος τεσσάρων τουριστών (φωτο)

Τατζικιστάν: Για τρομοκρατική ενέργεια πρόκειται ο θάνατος τεσσάρων τουριστών (φωτο)

Οι τέσσερις ποδηλάτες από ΗΠΑ, Ελβετία και Ολλανδία εγκαταλείφθηκαν να ξεψυχήσουν στο οδόστρωμα.Τρεις ακόμη τραυματίες από το χτύπημα!

Τέσσερις ξένοι ποδηλάτες σκοτώθηκαν από όχημα, ο οδηγός του οποίου στη συνέχεια τους εγκατέλειψε σε δρόμο του Ταζικιστάν και ενδέχεται να πρόκειται για τρομοκρατική ενέργεια, ανακοίνωσε σήμερα ο υπουργός Εσωτερικών της χώρας αυτής της κεντρικής Ασίας.

Οι τουρίστες, οι οποίοι προέρχονταν από τις ΗΠΑ, την Ελβετία και την Ολλανδία, σκοτώθηκαν χθες Κυριακή. Άλλοι τρεις από την Ελβετία, την Ολλανδία και τη Γαλλία τραυματίσθηκαν και ο ένας τους φέρει επίσης τραύμα από μαχαίρι.

«Εξετάζουμε όλες τις εκδοχές –δυστύχημα, ληστεία… περιλαμβανομένης της τρομοκρατικής ενέργειας», δήλωσε στη διάρκεια ενημέρωσης των δημοσιογράφων ο υπουργός Εσωτερικών Ναζαραλί Πιρναζάροφ.

Όπως μεταδίδει το Γαλλικό Πρακτορείο, ο υπουργός διευκρίνισε πως οι ξένοι τουρίστες ενδέχεται να έπεσαν θύματα επίθεσης και πως οι δράστες «είχαν μαχαίρια και πυροβόλα όπλα». Ο ίδιος πρόσθεσε πως η αστυνομία συνέλαβε έναν ύποπτο και σκότωσε έναν άλλον που αντιστάθηκε στη σύλληψη. Τρεις άλλοι παραμένουν ασύλληπτοι, μεταξύ των οποίων ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου που η αστυνομία πιστεύει ότι έπεσε πάνω στους τουρίστες που ποδηλατούσαν σε αγροτική περιοχή, 90 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της πρωτεύουσας Ντουσαμπέ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.