ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι: Νεκροί και οι 20 επιβαίνοντες του αεροσκάφους στην Ελβετία

Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι: Νεκροί και οι 20 επιβαίνοντες του αεροσκάφους στην Ελβετία

Δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν οι χειρότεροι φόβοι καθώς και οι 20 επιβάτες του αεροπλάνου που συνετρίβη στην Ελβετία έχασαν τη ζωή τους.

Νεκροί είναι και οι 20 επιβαίνοντες του μικρού αεροσκάφους που κατέπεσε στις Ελβετικές Άλπεις, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη.

Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης και οι ιστότοποι για τις αερομεταφορές μετέδωσαν ότι το μικρό αεροσκάφος που μπορεί να μεταφέρει 17 επιβάτες μαζί με τους δύο πιλότους και την αεροσυνοδό, ήταν πλήρες και ότι δεν υπάρχει κανένας επιζών.

Η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι το αεροσκάφος ήταν το τύπου JU-52 HB-HOT της εταιρείας JU-Air και ότι εκτελούσε την πτήση από το Λοκάρνο κοντά στο νότιο σύνορο της Ελβετίας προς την βάση της αεροπορικής εταιρείας στο Ντέμπεντορφ, στη Ζυρίχη.

Οι αρχές και η αεροπορική εταιρεία δεν ήταν διαθέσιμες να δώσουν περισσότερες πληροφορίες για το περιστατικό ενώ αναμένεται να δοθεί συνέντευξη Τύπου στις 1500 ώρα Ελλάδος.

Η αεροπορική εταιρεία αυτή ιδρύθηκε το 1982, διαθέτει τρία αεροσκάφη Ju-52 τα οποία είχε αποσύρει η Ελβετική Πολεμική Αεροπορία και τα οποία πραγματοποιούν περιηγήσεις και ναυλώνονται από επισκέπτες της περιοχής.

Τα συντρίμμια του αεροσκάφους βρέθηκαν σε ένα λεκανοπέδιο στα 2.450 μέτρα πάνω από το επίπεδο της θάλασσας που περιστοιχίζεται από τρεις μικρές βουνοκορφές, σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα του Reuters. Διασώστες και ελικόπτερα βρίσκονται επί τόπου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπό διερεύνηση είναι τα αίτια του δυστυχήματος, το οποίο σημειώθηκε λίγες ώρες μετά τη συντριβή ενός άλλου μικρού αεροσκάφους, στο οποίο επέβαινε μια τετραμελής οικογένεια, δυτικότερα των Άλπεων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.