ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Δείτε το σκύλο- surfer που έχει τρελάνει το Instagram (φωτο- βίντεο)

Δείτε το σκύλο- surfer που έχει τρελάνει το Instagram (φωτο- βίντεο)

Τους surfers στην Καλιφόρνια φαίνεται να ζήλεψε αυτός ο γλυκύτατος σκύλος, ο οποίος εν τέλει τους απέδειξε πως ο ίδιος μπορεί να το κάνει καλύτερα.

Ο λόγος για τον Τζότζο, τον σκύλο- surfer ο οποίος έχει γίνει viral επειδή μπορεί να δαμάζει τα κύματά με την σανίδα του αφεντικού του.

Φορώντας μία στολή- καρχαρία, αλλά και γυαλιά για το νερό, ο ατρόμητος Τζότζο κάθεται πάνω στην σανίδα και κάνει surf μέχρι να βγει στην ακτή.Το όμορφο κατοικίδιο σώθηκε σαν από θαύμα πριν 4 χρόνια από άγρια επίθεση σκύλων και από τότε φαίνεται ο ίδιος έχει κάνει τεράστια άλματα.

Όχι μόνο επιβίωσε και πέρασε από μία σειρά θεραπειών για να αναρρώσει, αλλά πλέον απολαμβάνει, την θάλασσα και τα κύματα κάνοντας surfing.

Βέβαια η περιπέτεια που είχε ο Τζότζο πριν 4 χρόνια και παρολίγον να του κοστίσει την ζωή συνδέεται με το τωρινό του χόμπι, καθώς ο ίδιος έπρεπε να κάνει υδροθεραπείες, προκειμένου να κλείσουν οι πληγές που είχε στο σώμα του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.