ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν με φανελάκι και ψάθινο καπέλο (φωτό – βίντεο)

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν με φανελάκι και ψάθινο καπέλο (φωτό – βίντεο)

Ένας απλός καθημερινός…δικτάτορας ο Κιμ Γιονγκ Ουν ο οποίος εμφανίστηκε με φανελάκι και ψάθινο καπέλο σε πρόσφατες επισκέψεις του σε εργοστάσια και φάρμες στη Βόρεια Κορέα, η οποία πλήττεται από καύσωνα.

Ο Βορειοκορεάτης δικτάτορας άφησε στην άκρη το γνωστό σακάκι με γιακά τύπου Μο στη διάρκεια επίσκεψής του σε μονάδα ιχθυοκαλλιέργειας με την κρατική εφημερίδα Rodong Simun να δημοσιεύει φωτογραφίες του ακτινοβολούντος «Υπέρτατου Ηγέτη» της λαϊκής δημοκρατίας να περιδιαβαίνει στους χώρους μ’ ένα λευκό Τ-shirt.

Το σακάκι ανέλαβε να μεταφέρει η γυναίκα του, Ρι Σολ Γιου, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, ενώ οι ένστολοι που τον συνοδεύουν παραμένουν κουμπωμένοι μέχρι πάνω καθώς ακούν τις διαταγές και τα σχόλιά του.


Από τον περασμένο Ιούλιο ένα πρωτοφανές κύμα καύσωνα σαρώνει την κορεατική χερσόνησο, προκαλώντας μεγάλες καταστροφές στις σοδειές στη Βόρεια Κορέα. Αναλυτές, ωστόσο, εκτιμούν ότι οι εμφανίσεις του Κιμ με το φανελάκι δεν έχουν τόσο σχέση με την ζέστη, αλλά αποβλέπουν στο να στείλουν ένα μήνυμα στο λαό…

«Ο Κιμ προσπαθεί να εμφανιστεί ως ένα οικείο πρόσωπο, ένας προσβάσιμος ηγέτης στον λαό της Β. Κορέας. Πριν από λίγους μήνες επιθεωρούσε με επίσημη ενδυμασία στρατιωτικές εγκαταστάσεις σε μια επίδειξη της ισχύος και της αξιοπρέπειάς του. Τα πράγματα άλλαξα τώρα γιατί δεσμεύτηκε να οικοδομήει την οικονομία της χώρας και να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο του λαού του», λέει ο Ιάπωνας αναλυτής και ειδικός σε θέματα που αφορούν στη βορειοκορεατική ηγεσία Τοσιμίτσου Σιγκεμούρα. «Τώρα τα κρατικά ΜΜΕ τον δείχνουν μόνον σε εργοστάσια και φάρμες που παράγουν τρόφιμα ή αντικείμενα για το λαό. Αυτό δείχνει ότι ο Κιμ νιώθει πλέον σίγουρος ότι έχει υπό τον έλεγχό του τον στρατό και μπορεί να τηρήσει τις υποσχέσεις του προς τον λαό αναφορικά με την οικονομία»…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.