Άγριο ξύλο… σε αγώνα ποδοσφαίρου γυναικών (βίντεο)

Άγριο ξύλο… σε αγώνα ποδοσφαίρου γυναικών (βίντεο)

Πρωτοφανές ξύλο σε ποδοσφαιρικό αγώνα γυναικών στην Αργεντινή. Οι παίκτριες των δύο ομάδων ήρθαν στα χέρια, με τρία άτομα να καταλήγουν τραυματίες!Το απίστευτης βιαιότητας περιστατικό έγινε στον αγώνα μεταξύ της Ουνιβερσιτάριο και της Λιμπερτάδ για την “Liga Cordobesa”.

Όλα άρχισαν όταν ο διαιτητής είδε το αντιαθλητικό φάουλ (σ.σ. σχεδόν έδωσε στην αντίπαλο της μπουνιά στο πρόσωπο) μιας παίκτριας της Λιμπερτάδ, αποβάλλοντάς την από το ματς.

Ακολούθησαν οι έντονες διαμαρτυρίες της παίκτρια, κατά την έξοδο της από τον αγωνιστικό χώρο, αλλά και η λογομαχία της με την εξέδρα, κάτι που έκανε και ο προπονητής της.

Στη συνέχεια είχαμε τον… κακό χαμό. Μια παίκτρια της Ουνιβερσιτάριο πήγε να ζητήσει… τα ρέστα από τον προπονητή της αντίπαλης ομάδας και τότε μαζεύτηκαν όλες οι παίκτριες δίπλα από το συρμάτινο διαχωριστικό και πλακώθηκαν στο ξύλο.

Μπουνιές, κλωτσιές… ακόμα και στο κεφάλι, με τον διαιτητή να μένει αμέτοχος και να παρακολουθεί. Η ένταση εκτονώθηκε μετά από λίγο, αλλά άφησε τρεις παίκτριες της Ουνιβερσιτάριο άσχημα τραυματισμένες.

“Με χτύπησαν στο κεφάλι. Πήγαν να με σκοτώσουν” δήλωσε στο “Cadena3” μια από τις παίκτριες που βρέθηκαν στο νοσοκομείο μετά το βίαιο περιστατικό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δείτε το βίντεο: https://twitter.com/yosoyfutbolcba/status/1028804715272957952

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.