ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

«Καταρρέει» η μετοχή της εταιρείας που διαχειρίζεται τη μοιραία γέφυρα της Γένοβας

«Καταρρέει» η μετοχή της εταιρείας που διαχειρίζεται τη μοιραία γέφυρα της Γένοβας

«Βυθίζεται»η μετοχή της Atlantia στο χρηματιστήριο του Μιλάνου, καθώς η ιταλική κυβέρνηση άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αναλάβει τον έλεγχο των αυτοκινητοδρόμων της χώρας, μετά την τραγωδία στη Γένοβα.

«Βουτιά» 24% γνώρισε η μετοχή της εταιρείας που διαχειρίζεται την οδογέφυρα που κατέρρευσε στη Γένοβα, στοιχίζοντας τη ζωή σε δεκάδες ανθρώπους.

Η διαπραγμάτευση της μετοχής της Atlantia αρχικά ανεστάλη στο χρηματιστήριο του Μιλάνου, ενώ στη συνέχεια υποχώρησε περισσότερο από 24%, στον απόηχο της τραγωδίας και καθώς η ιταλική κυβέρνηση φαίνεται να εξετάζει ακόμη και την κρατικοποίηση των αυτοκινητοδρόμων. Σημειωτέον ότι η εταιρεία, μεταξύ άλλων, μπορεί να κληθεί να πληρώσει πρόστιμο ύψους 150 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με τα μέτρα που προτίθεται να λάβει η ιταλική κυβέρνηση εναντίον της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι εισαγγελικές Αρχές, εν τω μεταξύ, ερευνούν τα αίτια της τραγωδίας, επικεντρώνοντας τις έρευνές τους σε ενδεχόμενα δομικά λάθη ή παραλείψεις όσον αφορά στη συντήρηση, ετσιάζοντας δηλαδή σε λάθη από ανθρώπινο παράγοντα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.